Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Zombik léteznek? (többi lent)...

Zombik léteznek? (többi lent) Értelmes válaszokat!

Figyelt kérdés

Szóval találtam egy videót ami szerintem nem egy szerkesztett videó.itt van: https://www.youtube.com/watch?v=yCYZZPwJr_c

Abból hiszem azt hogy nem szerkesztett mert a kamera követte őket,a mozdulatok a csávóktol és a lövöldözés.

A másik meg az hogy nemrég volt egy újságban hogy angliában zombi támadás volt vagy csak zombit láttak.

2015. máj. 6. 17:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kedves Monsterboy!

Kevered a szezont a faszo.. izé, a fazonnal.

A kérdésben zombi (tehát élőhalott) szerepel, te pedig mutánsokról (genetikai mutáció) beszélsz.

Az egyik fikció, a másik létező, elfogadott tudományos tény - többek között az egész evolúció-elmélet erre épül.

2015. máj. 7. 17:48
 12/19 anonim válasza:
Kedves előző az most nem mindegy? Az videó amit a kérdező linkelt Csernobilban játszódik ezért is tértem ki rá hogy ha az állatoknál ilyen mutáció alakult ki akkor lehet hogy ez a sugárzás az akkori normális emberekre is ki terjedt. És ugyebár mutánsok egyfajta "zombik" lettek belőlük. [Egyébként a kommented se igazán értettem ezért elnézést is kérek tőled. De ha jól szűrtem le azt akartad mondani hogy én ahol mutánsokat írtam azt "zombira" kéne javítani]
2015. máj. 7. 18:09
 13/19 anonim válasza:
Bocs ez fail lett így akartam írni: Egy fajta "zombi" lett belőlük.
2015. máj. 7. 18:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem azt akartam írni, hogy "javítani" kéne bármit is.

Két tök különböző dologról van szó, mintha a kérdésben teherautó szerepelne, amire te elefántos példát hoznál fel.

A mutáció egy ismert biológiai folyamat, sugárzás hatására jelentősen megnő az esély rá. Természetes, ismert dolog, nincs benne semmi érdekes.

A zombi pedig egy kitalált dolog. Biológiailag, fizikailag nem lehetséges, hogy egy hiányos test vérkeringés, légzés, idegműködés, stb. nélkül mozogjon, járjon, embereket riogasson, stb.

A zombi, az élőhalott pont annyira valóságos mint Hófehérke vagy Micimackó.

Sugárzás hatására sem fog megmozdulni egy halott szervezet, nem fog felkelni és élő emberek agyára éhezni.

2015. máj. 7. 18:14
 15/19 anonim válasza:
Ja értem Tehát én a videót boncolgattam :D Szerintem érdekes volt de mindegy :D Kedves kérdező! Bocsi hogy nem konkrétan a kérdésedre válaszoltam! És kedves előző neked is hogy felhívtad a figyelmem. :D
2015. máj. 7. 18:22
 16/19 anonim válasza:
Bakker az utcsó mondad így szólt volna: Kedves kérdező neked pedig KÖSZÖNÖM hogy felhívtad a figyelmem! Nem vagyok ma formában bocsi srácok!
2015. máj. 7. 18:23
 17/19 anonim válasza:

Egy ilyen felvételről megállapítani hogy zombik vagy kannibálok( :D ) támadtak rá a fegyveresre. lehet hogy csak egyszerű trükk az egész és tényleg nem nehéz egy ilyet megcsinálni.

na de ha mégis zombi akkor is mi történne?

ha mondjuk egy faluban vették volna fel akkor valós veszély de Csernobilban? Egy nagyon őrzött hely az ezért nem is jutnának ki nagy eséllyel.

és most komolyan... Egy ilyen kamu videónak(nem biztos hogy az) hogy tudnak bedőlni annyian azt nem tudom...(biztos Hollywood hatása)

2015. júl. 6. 11:48
 18/19 Endrebácsi2002 válasza:

Ha a videó valódi, akkor a helikopterből miért nem lőttek a katonák?

Meg a katonák mindig azt ordibálják, hogy fuck, fuck,

azaz basszus ANGOLUL. És az ukrán nagyon hasonlít az oroszhoz.

2016. júl. 9. 21:23
 19/19 Zöldfejű Kétszemú válasza:
Miért ne léteznének? Pár országban a 3. nagy világháborútól félnek, ezért "zombi" kísérleteket folytatnak most is. Egy olyan spórát akarnak a levegőben szétszórni ami beépül az ember szervezetébe és egyfajta parazitaként él ott tovább. Amikor az ember meghal leáll minden életfunkciója, ez a parazita átveszi az irányítást és mérget termel a halott minden testrészébe. Pár perc alatt átveszi az egész test felett az irányítást és kész. Mikor valakit megharap az meghal és zombi lesz ennyi.
2017. dec. 28. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!