Van esélyem még hogy újra kezdjük?
Figyelt kérdés
Szóval én 4 év 4 hónapig voltam a barátommal! Ez idő alatt sok jó dolog történ illetve rossz is! Sokszor beszélgetett a volt csajával.! Folytatom lent! Együtt laktunk az apukámnál ami sokszor vitát szült illetve nehézségeket amiket jól át vészeltünk, majd többször irt a volt csajnak olyan dolgokat ami majdnem szakításhoz vezetett! Ami sajnos megtörtént egy hete (április 27-én vasárnap) már régóta éreztem hogy fucsa lett távolságtartó nem beszélgetett velem . Sokat vitáztunk mindenbe belekötött. Majd én elutaztam 2 napra az este írta nekem jöjjek haza mert ö szeret engem. Másnap pedig azt h már nem érzi azt amit a kapcsolatunk elején.! Majd mikor hazajöttem beszélgetünk és mivel ö szakítani akart igy én is belementem. De ekkor h ezt megbeszéltük ö nem nagyon szolt hozzám, ha mégis akkor sokat nevetünk jól elvoltunk.! Majd jött a nap mikor elment. Az este irt hogy vagyok, másnap is majd nem . Közben én tudtam h egy másik csaj akit említettem vele beszélget és füzi h találkozzanak! Nem jött össze neki majd rám irt de a téma a hogy vagy, milyen volt a munka megragadt. És tegnap egy hétre rá találkoztunk odaadtam pár dolgát még! Nagyon jol elbeszélgetünk és zavarban volt amit mondtam is neki mire ö azt mondta olyan mint az elsö találkozás!At mondja hogy már nem szeret! Majd lefeküdtünk egymással ami nagyon jó volt mert ( ilyen jo nem nagyon volt köztünk az utobbi jo pár honapban! Majd sokat beszéltünk és eljöttem! ( ui: a terveink a házasság volt és házat venni. )! én tudni akarom hogy még meglehet-e hogy visszajön hozzám!?2015. máj. 4. 19:02
1/3 anonim válasza:
Mi a fenét művelsz te?! Megcsal, kidob, kihasznál, erre te úgy viselkedsz, mint a kutyája, ráadásul még le is fekszel vele + újra akarod kezdeni + komolyan ilyen "férfival" akarsz te közös lakást meg házasságot?!?! Ne haragudj, de te nem vagy eszednél!!
2/3 A kérdező kommentje:
nem tudom!! csak szeretem!! Meg nem csalt ugy de a levelek hát az sem volt jobb!! a baj az hogy az összes volt barátnőjének ír hogy szeretné visszakapni öket meg ilyenek!! És az bánt engem hogy azt sem tudta megmagyarázni hogy mikor szeretett ki belölem !! ez az amit nem értek ha még egyik nap szeret másnap már mért nem !!??? illetve mért aláz meg még azzal is hogy a volt barátnöit keresi hogy kezdjék újra ..... ugy hogy a csajok engem is ismernek!! Szerinted mért viselkedik igy én már semmit sem értek!!
2015. máj. 5. 15:05
3/3 anonim válasza:
Hívhatod akárminek, mentegetheted, de igenis megcsalt, elárult, lásd be. (Ha te szerinted a testiségeknél kezdődik a dolog: nagyon nagy valószínűséggel ugyanúgy össze is feküdt a többivel, mint veled.) Nem vagy különleges számára, csak egy a sok közül, akkor minek magyarázkodna bármi miatt is? Saját magadat aláztad meg, hogy belementél a játékaiba. Azért viselkedik így, mert nem szeret és kész! Ezek után minden más lényegtelen! Ne keress kifogásokat, hanem örökre felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!