Melyik a kedvenc Merengős fanficetek?
Ha humor:
Viara: Varázs Villa
Ha romantika, fantasy:
limo87: Kék harcos
Nekem a Menta és eper DoroThyatól :) illetve, sajnos nincs fent a merengőn, de natty Have you ever fordítása is eszméletlen jó :)
Amúgy, én is anno töltögettem fel történeteket, de én is belefáradtam; például nekem egy vesszőhiba miatt visszadobták a fejezetet, másnak meg a muszáj ly-vel van írva, a tea j-vel és mégis fent van :D Wattpadon nézegess még, ott is van fent rengeteg magyar történet, és tényleg nagyon jók. Na meg a fanfiction.net-en is. :)
*A régebbi sztorik közül nem mind moderált (ezt akartam írni). Legalábbis mintha rémlene, hogy régen nem pont ilyen volt a rendszer.
De a béták tényleg kiszűrik azokat a hibákat, amik miatt fennakadhat a fejezeted :) A sztorim első fejezetére 3 elutasítót kaptam. Mióta van bétám (❤) minden megy gond nélkül.
Hogy ne legyek off:
Alavel- Drágább minden kincsnél
Raistlin írásai (az összes. Imádom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!