Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc Merengős...

Melyik a kedvenc Merengős fanficetek?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok mindenki véleményére.Válaszodat előre köszönöm:)

2015. máj. 1. 23:34
 1/9 anonim ***** válasza:
BaO2: Az utolsó gyűrűlidérc (GyU fanfiction, nagyon imádom)
2015. máj. 2. 12:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2015. máj. 2. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Lily Evans naplója botkrisztől :)
2015. máj. 2. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha humor:

Viara: Varázs Villa

Ha romantika, fantasy:

limo87: Kék harcos

2015. máj. 2. 22:23
 5/9 anonim válasza:
Én raktam fel oda történetet, de mindenbe belekötnek, és így nincs kedvem minden apró értelmetlen dolgot javítani :D Egy nagyobb angol nyelvű oldalra töltöm fel inkább.
2015. máj. 3. 01:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem a Menta és eper DoroThyatól :) illetve, sajnos nincs fent a merengőn, de natty Have you ever fordítása is eszméletlen jó :)

Amúgy, én is anno töltögettem fel történeteket, de én is belefáradtam; például nekem egy vesszőhiba miatt visszadobták a fejezetet, másnak meg a muszáj ly-vel van írva, a tea j-vel és mégis fent van :D Wattpadon nézegess még, ott is van fent rengeteg magyar történet, és tényleg nagyon jók. Na meg a fanfiction.net-en is. :)

2015. máj. 3. 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem feltöltötték (a bétám sasszemű angyal, mindent neki köszönhetek). A régebbi sztorik közül pedig tudtommal nem mind bétázott.
2015. máj. 3. 14:22
 8/9 anonim ***** válasza:

*A régebbi sztorik közül nem mind moderált (ezt akartam írni). Legalábbis mintha rémlene, hogy régen nem pont ilyen volt a rendszer.

De a béták tényleg kiszűrik azokat a hibákat, amik miatt fennakadhat a fejezeted :) A sztorim első fejezetére 3 elutasítót kaptam. Mióta van bétám (❤) minden megy gond nélkül.

Hogy ne legyek off:

Alavel- Drágább minden kincsnél

Raistlin írásai (az összes. Imádom)

2015. máj. 3. 14:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:) majd megnézem őket
2015. máj. 5. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!