Félek a középsulitól mit tegyek?
Nyugi, ezen mindenki átesik- Nyilván, időbe telik, mire kialakul ott egy új kapcsolatrendszer, de nekem pl 14 éve a legjobb barátaim azok, akikkel elsőben összebarátkoztam. Az ált isk osztálytársakkal meg azt hiszem, mondhatni, hogy egy darabig tartott a kapcsolat, de ahogy fokozatosan kialakult mindenkinél a középiskolás baráti kör, csak a tartósabb barátságok maradtak meg.
nyugi :) ne parázz. az első egy-két hónap talán fura lesz, de nem a világvége, mert vsz többen is lesznek olyan érzésekkel, mint te :)
lassan 15 éve volt, és nagyon gyorsan történt minden :D
felmértem a fejeket, és gyorsan leszűrtem, h kik azok, akik nem a lehányok mindenkit felsőbbrendűséggel éltek, és kb normálnak - vagy hozzám hasonlónak :D - tűntek. aztán a hangos gyökerektől távol később megalakult a lányok hátsó padsora, mi a hiphop-lányok voltunk akik cigiztek a tornaterem mögött. :D :D
ja és ahogy így visszaemlékszem, akiket a többiek kiközösítettek, mert szegényebbek vagy szerencsétlenebbek voltak, mi velük is tök jóban voltunk. de ez nem tudom, hogy jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!