Mért félek ennyire a középsulitól?
Figyelt kérdés
Szeptembertől fogok középsuliba menni,de egyrészt kicsit várom is,de másrészt pedig félek is.Attól,hogy milyenek lesznek az osztáéytársaim,a közösség,stb...és nagyon fog hiányozni az előző osztályom.:( Mit csináljak,hogy ne féljek ennyire? Kérlek segítsetek.2010. júl. 28. 22:09
1/6 anonim válasza:
nem kell félned, idővel mindenki megtalálja a barátait az osztályban
ha könnyen barátkozó típus vagy, akkor már az első hetekben
ha kicsit lassabban oldódsz fel, akkor meg pár hónap
de teljesen egyedül úgyse maradsz, attól nem kell félni
2/6 anonim válasza:
Kicsit sem kell félni :D szerintem a középiskola sokkal jobb mint az általános:D én legalább is így látom szerintem az osztályod is sokkal jobb lesz több lesz a pörgés a hülyülés :) Barátot úgy is találsz magad mellé
3/6 anonim válasza:
utáltam az általánost, bekerültem középsuliba őszintén nem érdekelt h kik lesznek ott kikkel leszek jóba nem érdekelt senki első hetekben zárkózott voltam nem igazán beszéltem senkivel mindenkinek reggeli köszönés és be a padba...jött egy osztálykirándulás még az első hónapban és az osztály összeszokott és megismertük egymást, azóta 3 év telt el mindenki jóba van mindenkivel 2 jogosan kiközösített emberke van összesen a többiek nagyon összetartóak és nagyon jó osztály, olyan barátokat szereztem itt amik hatással lesznek rám egész életemben,jövőre végzünk, nem félek attól h elveszteném őket mert tudom h ilyen barátok akkor is barátok lesznek ha 5év múlva futunk össze akkor is tudjuk folytatni ott a beszélgetést ahol abbahagytuk, rajtunk segitett a sok osztálykirándulás kitartottunk jóba rosszba egymás mellett... nem éri meg ilyen emberek elől elzárkózni és félni sem hidd el észre se veszed és teli leszel barátokkal
4/6 BandSz válasza:
Teljesen természetes, viszont felesleges reakció =)
Ne izgulj, ha esetleg te nem is vagy olyan magadtól barátkozó, tuti lesz az osztályban olyan, aki mindenkivel összeakar barátkozni és nem fog téged se kihagyni =)
5/6 anonim válasza:
Nekem az általánoshoz képest a középsuli maga volt a hetedik mennyország. Igaz, volt gólyatábor-szerűség, és az osztály nagy részét ismertem, de én is izgultam előtte, ez viszont az évnyitó második percében elmúlik majd :D Az osztályban előbb-utóbb mindenki megtalálja a helyét, mindenki ráakad egy-két emberre, aki hozzá hasonló, és 4. év végére nagyon jól össze fogtok jönni. Eddig a legszebb négy évem voolt, de az egyetemiek csak most jönnek :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. :)
Ahogy írtátok annak alapján remélem jó lesz minden.:):):)
2010. júl. 29. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!