Be tudná valaki linkelni azt a régi kisvonatos mintavideót? (tartalom lent)
Még régen, azt hiszem Windows 98on volt egy rövid, kisvonatos videó... szerintem mintavideó lehetett, mert akkoriban még internetünk se volt...
Az animált videóban az van, hogy pöfög egy kis aranyos vonatka, mindenki boldog, aztán egyszercsak befékez, mert van egy rész ahol kimarad a sín.. és akkor elképzeli, hogy ketyeg az idő és el fog késni és hátratolat és a szenes vagon ellenkezése ellenére felgyorsít és átsuhan a luk fölött és juhú!:D
Ha valaki emlékszik rá, akkor szerintem ebből felismeri. Kerestem guglin, meg tube-on de nemigazán találom, valahogy a "windows 98 train sample video" nem a legjobb kulcsszó:S
szóval ha valaki tudja miről beszélek és esetleg sikerül megtalálnia, belinkelné?
Köszönöm!
Nnnnem, sajnos nem. Egy egész korrekt módon meganimált videó volt, nem reklám és szerintem különösebben promóciós anyag sem volt, bár ezt 8-10 évesen vszeg nem tudtam felmérni:D
Azért megy a zöld!
A csecsemő az a Movie Maker sample-ja:
https://www.youtube.com/watch?v=RkE3-t72drs
Ez a barneysw egy commercial, egy reklám. Amit én keresek, abban nincs narrátor.
Részletesebben annyi a videó, hogy:
Kedves zene, gőzmozdony pöfög az útján, vontatva a szenesvagont és az utazó vagont. A vagonok külön mocorognak, mintha külön személyek lennek (a mozdony is élőlényként van bemutatva).
Egyszercsak megijed a mozdony és befékez, ott egy luk a sín közepén. Elréved, mint Micimackó a rémálmában kb, elsuhan egy ketyegő óra a kép előtt, egy napló, amiban "késés"-t pecsétel egy ilyen kézi nyomda.. És akkor szépen lassan hátratolat és elkezd őrült módon előremenni. Asszem az utazóvagon próbál fékezni (apám úgy hívta, hogy "ő az anyós" mert olyan mitugrász:D) és végül az egész vonat átsuhan a lyuk fölött. Talán a végén még kifújják magukat meg visszanéznek, aztán happyend.
Van vagy 3-4 perc az egész, több biztos nem. És csakúgy találtuk a gépen, nem raktuk rá külön, szóval valamilyen samplenek kellett lennie. DOS-nak meg nem volt ilyesmije szerintem.
Van mégegy tippem
Thomas a gőzmozdony 1. évad (Pontosan nem tudom, melyik része)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!