Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Isten aki mindent tud és lát...

Isten aki mindent tud és lát akkor miért teremtette Lucifert?

Figyelt kérdés
A Föld a Pokol másik formája, ahol az emberek a démonok. Nézzétek meg a "Dante inferno" mesét.
2010. febr. 21. 19:10
1 2
 11/12 Lucifer a fényhozó válasza:

1. Mert Nélkülem nem élte volna túl az ember a teremtés után!

2.Mert szabad akaratot akart adni, de egyedül képtelen volt rá!

3.Mert tudta, hogy én képes vagyok az emberek hibáztatásait elviselni, hogy legyen egy örök ellenség!

4.Mert azt akarta,hogy mindenkiben ott legyek, mint a teremtő örök szikrája, és védelmezője!

5.Mert azt akarta, hogy az emberek között ellenségeskedés legyen!Már ami JESUA szavait illeti.

Ne gondoljátok, hogy békét jöttem hozni a földre. Nem békét jöttem hozni, hanem kardot. Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert apjával, a leányt anyjával, a menyet anyósával. Az embernek a tulajdon családja lesz az ellensége. Aki apját vagy anyját jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám, aki fiát vagy lányát jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám. Aki nem veszi vállára a keresztjét, s nem követ, nem méltó hozzám. Aki meg akarja találni életét, elveszíti; aki azonban elveszíti értem életét, az megtalálja.

Maradjunk annyiban, hogy ha nem lennék ti sem lennétek!

2018. dec. 20. 11:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Mekkora már, kilépett a lufifej a sorozatbarátból!
2018. dec. 20. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!