Minden gimiben van ének?
Figyelt kérdés
Minden gimiben van ének?Nincs olyan amiben nincs?Vagy olyan ahol nem egyesével kell égni?:S2015. ápr. 24. 20:44
11/16 A kérdező kommentje:
Hát igen,nyilván kihívhat feleni,de remélem nem annyira szadista hogy még énekeltessen is.Amúgy nem hinném hogy az egyéni éneklés kötelező tananyag,mert jópár tanár nem csinálja!
2015. ápr. 26. 14:36
12/16 anonim válasza:
Figyi, erre nem kell parázni.
Nálunk a tanár azt mondta, hogy az aki kijön és végigénekli a dalt (normálisan = nem elröhögve), annak már megadja a 3-ast (hangtól függetlenül).
Én sokszor kértem meg a tanárt, hogy zongorázzon miközben éneklek (többnyire megcsinálta).Ugye ez azért volt jó, mert így a zongora valamelyest elnyomta a hangomat :D
Mi az osztályban nem röhögtük ki egymást...na jó az elején kicsit kuncogtunk, de semmi több. És később sem cikiztük a hangja miatt.
Természeten mondhatod azt, hogy nem szeretnél kimenni énekelni. Ezt a tanár meg is ért csak csodálkozik rajta és beír egy 1-est. De itt is vannak dolgozatok elméletből. Ha bemagolod és jó dogákat írsz, akkor nem fog megbuktatni. ;)
13/16 A kérdező kommentje:
De ha kb. minden második,harmadik órán van egyéni éneklés,és mindig beír egy 1-est,és félévente írunk vagy felelünk a tananyag részéből(ha van ilyen egyeltalán),akkor is az az 1-2 ötös a sok egyes mellett:(
2015. jún. 19. 09:30
14/16 A kérdező kommentje:
Az se biztos hogy vannak dolgozatok:(
2015. jún. 19. 09:32
15/16 anonim válasza:
3as és hatos vagyok miért pontoztatok le? Nálunk tényleg ez volt
16/16 A kérdező kommentje:
én nem pontoztalak le
2015. jún. 22. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!