Minden gimiben van ének?
Ne mááááááá!!!!!!!:S
és olyan nincs hogy csak csoportosan énekelünk?!Nem értem ezzel minek alázzák a gyereket-.-
Az enyémben nincs. Utálom is érte. Nincs jó hangom, de szeretek énekelni és imádom a zenét. Vonzanak a művészetek, itt meg pont nem tanítanak. Pech, mi?
Ha megalázó számodra, akkor beszélj ez ügyben elsősorban a szaktanárral, ha ez nem vezet sehova, akkor osztályfőnök > igazgató > szüleid. (Én így voltam a tesivel, lett is felmentésem.) Sok sikert! :)
Köszi:)Hát azért 1-est nem akarok.Amúgy is az egész énekóra hülyeség!Hát tényleg nem utaznák el oda emiatt!:D
És ha szólok hogy erre nem kényszeríthet?Nincs rá valami szabály?
a 'nem kényszeríthet' hülyeség... kényszeríthet, lévén, hogy az a tananyag része...
egyébként én anno szimplán azt mondtam, hogy nem éneklem, nem is tettem, egyeseket meg énekből ki nem tojja le? :D
Az nem ugyan az...
az éneklés egy felelés... ha töriből kihívnak felelni, vagy magyarból, akkor is azt mondod, hogy nem tehetik meg, hogy kihívjanak?
joga van hozzá, megteheti, minden szabály az ő pártján áll...
egyébként nem, nem lett ideges, csak meglepődött... aztán elmondtam neki, hogy rühellek énekelni, azok után már csak zeneszerzők életrajzából kellett felelni, azzal meg nincs bajom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!