Ezzel mit lehet kezdeni? Tényleg az öngyilkosságon gondolkozom, mert hiába feszülök meg, nem jutok előre!
25 éves vagyok. Nem akarok mást, mint dolgozni, egy férfi mellett ébredni és nem a szüleimmel lakni!
Nem bírok állást találni - 1 év 4 hónapja keresek! Szar diplomám van (napi 10 helyre jelentkezem, de így nem vesznek fel sehova!), képzem magam, de még sokára lesz vége! A semmiből nem lehet elköltözni! Nem bírom a szüleim mellett! 5 éves gyerekként kezelnek, mindenbe beleszólnak!
A szerelmemmel, akivel életem legszebb hónapjait töltöttem, nem tudok találkozni.
Már az öngyilkosságon gondolkozom. Nem látok ebből sehogy se kiutat.
1. Hol laksz? Város? Falu?
2. Add lejjebb a meló elvárásaid. Szupermarket,gyorsétterem,telefonos ügyfélszolgálat,hosstes,stb.
3. Miért nem tudsz találkozni a kannal?
Most éppen hosteskedem, de csak heti 5 órát tudok dolgozni - mert annyira alkalmaznak - (3500 Ft), abból nem tudok elköltözni (pár hetes meló). A gyrososnál is próbálkoztam, azzal utasított el, hogy nincs tapasztalatom.
A srác most külföldön van és teljesen be van táblázva (tényleg! hétfőtől-szombatig teli van minden napja).
Az élet apró örömei szép és jó dolgok, de egy idő után már kevés.
Köszönöm, hogy írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!