Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Normális dolog szerintetek,...

Normális dolog szerintetek, hogy valakit 24 évesen a bulizáson és a piáláson kívül még semmi sem érdekli? És még mindig a szülei tartják el annak ellenére, hogy már külön él?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 17:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

erről annyit,hogy nekem van 4 szakmám mindegyikben dolgoztam legalább 3-4 évet ,de ha úgy alakult és pont nem tudtam elhelyezkedni akkor mindenféle segédmunkát elvállaltam.aminek következtében megismerték a munkámat és a hozzáállásomat és egyre feljebb toltak a szamárlétrán ,volt,h egészen a kis vezetőségig vitt ez az út.

'szal aki akar az elmegy dolgozni aki nem az nem.

a szülők is hibásak úgy rúgnám pics@n ,hogy csak repülne

bocs kicsit kiakadtam

2010. febr. 21. 18:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Most egyébként is nagyon nehéz munkát találni, nemcsak média szakot végzetteknek. Talán össze kellene szedni a pénzt, és indítani egy lapot.
2010. febr. 22. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!