Hogy lehet a chaten (facebook-on) elküldött képeket úgy törölni, hogy a másik fél se lássa? Többi lent.
Kérlek segítsetek, volt egy nagyon jó fiú barátom, akivel küldözgettünk képeket egymásnak(NEM MESZTELEN KÉPEKET, hanem a fejünkről, meg ami készült azon a napon). És megígértük egymásnak hogy nem küldjük tovább másnak, de párnapja kiderült, hogy az egyik gáz képet továbbküldte a fiúknak ők meg másoknak, ezért én ráírtam és most összevesztünk, és azért szeretném kérni a segítségeteket, hogy elbírjam tüntetni azokat a képeket, amiket még küldtem neki pár hónapja, hogy ne tudja azokat is tovább küldeni senkinek..
Nagyon kérlek segítsetek.
14/L
A saját üzeneted törlése nem fogja a másik félnél lévőt törölni. Az elküldés után már nem a te tulajdonodban van a szöveg/kép/videó/akármi, és természetesen te nem nyúlhatsz bele más profiljába hogy az ő tartalmait törölhesd.
A válasz: csak úgy törölhető, ha az ő profiljában történik a törlés.
Ohh,kár.
De azért köszönöm mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!