Einhell, Extol, Ferm barkácsgépek milyen minőségűek?
Figyelt kérdés
Hobbybarkács célra szeretnék vásárolni egy vésőkalapácsot, de az általam megfizethető árkategóriában (20-25eFt) Einhell, Extol, Ferm típusokat találok. Nem napi használatra kell, általában évente 5-6 alkalommal van rá szükségem, ezért nem szívesen vennék pl. Makita típusút, mert bár profi gépek, de nem lenne kihasználva, és túl drága.
Érdemes ezeket választani, jó minőségűek ezek?
2015. ápr. 12. 09:11
1/5 Dagatt83 válasza:
ebben az árban skil-t vegyél bár az einhell sem rossz.
2/5 anonim válasza:
Amatőr felhasználásra ütvefúró kalapács egyértelműen tesco gazdaságos. Ez ugyanaz, mint az einhell, csak olcsóbb. Egy évig tartó építkezést húzott végig nálam. Por, kosz, dobálás, 16l vödrös sűrű anyagok keverése. Mekk mesterek 4-5 órán át vésték vele a beton áthidalót folyamatosan. Ütöttük, vágtuk és még egyben van. Terhelésnél adja az égett félvezető szagot, nem kell vele törődni. Extol termékben még nem csalódtam. Akkus csavarhúzónál inkább Bosch 1080Li, az akksija sokkal tovább tart (Ebből extolt nem ismerem).
4/5 anonim válasza:
Nekem van einhel és kozepkategoria. A kinaitol jobb, de nem egy dewalt. Elegedett vagyok vele. Azt tudja amit leirnak és tartós.
5/5 ricsi1975 válasza:
Extol. Hobbira extol premiun, profi felhasználàsra extol industrial. Jó a szervizük is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!