Ezt miért engedik itt a GYIK-en?
Figyelt kérdés
Miért engedik az olyan kérdéseket,ami alapvetően a "gugli" használatával is megoldható? Pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__.. 2015. ápr. 10. 14:26
1/3 anonim válasza:
Alapjában véve ha a "közvéleménykutatás szerű kérdéseket nem nézzük, akkor a kérdések felét ki lehetne "googlizni". De ha azt nézed, néha jobb ha valakinek a személyes tapasztalatát olvasod, és nem egy " ki tudja megbízható e" szöveget.
2/3 anonim válasza:
Én az ilyen kérdésekre, ha van kedvem éppen, beírom a jól bevált "Google a barátod" választ ;)
3/3 anonim válasza:
Én inkább azt nem értem, hogy sokkal macerásabb ide kiírni egy ilyen kérdést, mint rákeresni... Miért nem azt teszik??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!