Miért tartjátok őrültnek a tüzijátékozókat/petárdázókat?
Miért ítélitek el a használókat? (én is köztük vagyok, azért kérdezem)
Miért van vele valaki úgy, hogy "tiltsuk be mert hülyeség" , meg "mind hülye aki használja" meg ilyenek. Az állatvédős témát ismerem, az egy teljesen más dolog, de túlzásba viszik azt is. De miért?
AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA!!!!
Meg ha kérhetem, akkor épkézláb válaszokat adjatok és ne olyat, hogy "mert barmok oszt kész" PLS!!
Nem parasztság...egy kicsit sem.
A kutya ugatás vagy a cigizés nem parasztság?
Nekem is van kutyám.
Beengedjük ilyenkor, bent egész jól elvan. Így ha bulit tartok, fél óránként lemegyek oda, ahova a kutya bejöhet, ellenőrzöm, van-e vize, akar-e pisilni stb. Élvezetes. Én nem állítom, hogy minden petárdázó idióta. Szerintem a petárdákkal ki kell menni olyan helyre, ahol senkit se zavar. Nálunk van olyan rész, ahol nem lakik senki. Ha valakinek a településén ilyen nincs, akkor dobálja a saját kocsifeljáróján, saját kertjébe hívja át a szomszédait. Azzal nincs bajom. De pl. egyik barátnőmnek ráolvadt a kezére a kabátja, égési sérülést szenvedett a teljes bal karján 13 évesen. És oké, nem mindenki dobja be az emberek közé, de most honnan lehet tudni, hogy ki az, aki be fogja, és ki az, aki nem?
Utcára nem kéne kivinni, pláne forgalmas helyen nem. Ahol óránként jön egy autó az utcában ott még elmegy, de forgalmas köztereken mért kell?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!