Szerintetek Dancsó Péter a jobb videós vagy Szirmai Gergely?
Mint a többiek írták a dancsó és szirmai teljesen más kategória...én mindkettőjüket nézem,és tetszik amit csinálnak,de az egyik nem tudná megcsinálni azt amit a másik...dancsó,hogyha filmjeiről beszélünk viccesek,tényleg igazi,vérbeli paródiák,ő azt amit lehet kihumoroz,egy kis kikapcsolódás,a filmek más oldalról való megközelítése..
Szirmai,ő teljesen más tészta...na ő szerintem igazi kritikus...először is mindig elmondja a hozzá kapcsolódó témát,majd kritizál...hang,effekt,színészi játék,stb,értekeli a filmet,és azokról a filmekről csinál videót,amik most mennek a moziban(ajánló)...pl.:most a halálos iramról csinált,ami még aktív a mozikban,őt a véleményéért érdemes nézni,amit még némi humorral is átszó...egyszerűen dancsó szórakoztat,szirmai kritizál,értékel...
Előző! Akkor szerinted a sorozatgyilkos? :D
Amúgy a videói Dancsónak most már nagyon sz@rok! Semmi mögöttes tartalom, csak a Móniká'Shós bevágások. Valamint Dancsó szemét, beszólogat Gergőnek folyamatosan, rasszista, stb. Gergő mindenképpen emberként is jobb és az Ő videói képviselnek valamilyen értéket...
Szerintem Dancsó kb. olyan mint egy magyar Miley Cyrus, Gergő pedig, olyan mint egy Szirmai Gergely.
Az, aki gergőt sorozatgyilkoshoz hasonlította, nagyon elvakult lehet. Én például nem kedvelem dancsót, de ettől ne fogom elhordsni mindenne, mert felesleges.
Régen néztem dancsót, mostani videóiról nem tudok beszélni. Régebben kedveltem, de számomra nem abba az irányba változott, amely nekem pozitív. De ez teljesen szubjektív persze.
Szirmai videói mindig érdekesek, elgondolkodtatnak. Valami újat mindig tesz bele, nem ugyanazokat a poénokat teszi bele a videóiba újra meg újra. Még mikor dancsót is néztem, akkor is szimpatikusabb volt eberként, szóval ezen nincs mit beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!