20 éves vagyok és nem látszik hogy szörös a lábam ez gáz?
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 15:55
1/6 anonim válasza:
hát... egy kicsit sem az? :O szztem egy kicsit gáz ha egy kicsit sem, de ha egy kissé is de van, akk o problem :D
3/6 anonim válasza:
Nem gáz.
Ha szőke vagy, vagy világosabb hajszínű, akkor a testszőrzeted is (néhány hely kivételével) világosabb. Nincs ezzel semmi baj, van aki ilyen, van aki olyan. Ha nagyon zavar, akkor max annyit tudsz csinálni, hogy egyszer-kétszer leborotválod, és ezzel megerősödik a szőr, és kicsit sötétebb is lesz.
4/6 anonim válasza:
16:12 vagyok.
El is felejtettem, hogy talán lány vagy :D
Ha lány vagy, akkor meg pláne ne izgulj rajta. Ahogy előttem is mondták legalább nem kell vacakolni a borotválással.
5/6 A kérdező kommentje:
FIÚ VAGYOK
2010. febr. 17. 16:21
6/6 anonim válasza:
örülj neki xD nekem 14 évesen szőrös a lábam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!