Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Néha furdal a kíváncsiság,...

Néha furdal a kíváncsiság, hogy kik lehetnek azok az emberek, akik választ adnak a kérdéseidre?

Figyelt kérdés
Gondolok egyaránt külső-belső dolgokra. Érdekelne-e, hogy például én ki vagyok, aki felteszi ezt az ostoba kérdést!? :-) Hogyan nézhetek ki, hol élek, mivel foglalkozom?
2010. febr. 17. 14:35
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Jaj,dehogynem játszunk! Bocsánat, csak jövő pénteken lesz a nyelvvizsgám,és megállás nélkül tanulok rá+ a gimiben történelem témazáró,persze hogy minden egyszerre jöjjön be. Este ígérem írni fogok bővebben! Erika
2010. febr. 25. 11:37
 22/23 A kérdező kommentje:
Egyébként a nyelveket én is nagyon szeretem,bár nálam az angol a favorit, németül sem veszek el a világban,és Horvátországból is sikerült "hazahoznom" néhány szót. Te voltál már külföldön? Érettségi ügyben melyik tárgytól félsz a legjobban? 3-3 tulajdonság? Inkább a rosszakkal kezdeném. Nagyon hamar felkapom a vizet,ha felidegesít valaki,és akkor sajnos haragtartó is vagyok. Mivel ruházati kereskedőnek tanultam eredetileg szakmunkásban (tényleg,még ezt sem mondtam) és a két éves gyakorlati időm alatt nap mint nap ruhákat kellett hajtogatnom,még akkor is,ha össze voltak előtte,ebből adódóan nem feltétlen van katonás rend a ruhásszekrényemben,talán ez a 2. :) 3.-nak azt mondanám,hogy szégyelős vagyok. Hiszed vagy sem,de nem igazán merek barátkozni ,,élőben,,. Két jó barátnőm van,akikkel mindent megosztok,de mást nem is engedek a magam közelébe nagyon. Érdekes,hogy ők viszonylag idősebbek nálam. Jó tulajdonság? Az első,hogy kitartó vagyok,ha tanulásról,vagy sportolásról van szó. Tényleg,te sportolsz valamit? A második,hogy hűséges vagyok,soha semmilyen körülmények közt nem csalnám meg a barátomat. A 3.? Hát,nem is tudom. :) Szerintem jó munkaerő vagyok. Amúgy van olyan újság,vagy magazin,amit minden hónapban,héten elolvasol? Szeretsz olvasni? Privát e-mailen nem lenne egyszerűbb dolgunk szerinted?
2010. febr. 26. 09:41
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj a türelmetlenségemért, csak már megijedtem, hogy nem szeretnél beszélgetni. De örülök, ha nem így van. :D

Visszatérve az ismerkedéshez...

Külföldön sajnos még nem voltam, de nagyon szeretnék kimenni. Német nyelvterületre. A német érettségim már megvan, a többi meg idén lesz. Amitől félek az a matek. Matekból sajnos nem vagyok túl jó. Szerencsére a továbbtanulásba nem számít bele, de le kellene érettségiznem belőle.

Miközben írtam, eszembe jutott amit javasoltál. Jobb lenne privátban e-mailezni. Viszont én nem tudok írni neked. Csak a kérdező írhat a válaszolóhoz. Ha még mindig úgy gondolod, hogy szeretnél velem beszélgetni, akkor írj kérlek! Én nagyon szeretném, várom leveledet! :D

UI: A többi kérdésedre pedig válaszolok levélben. :D

2010. febr. 28. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!