Néha furdal a kíváncsiság, hogy kik lehetnek azok az emberek, akik választ adnak a kérdéseidre?
Szia!
Ne haragudj a türelmetlenségemért, csak már megijedtem, hogy nem szeretnél beszélgetni. De örülök, ha nem így van. :D
Visszatérve az ismerkedéshez...
Külföldön sajnos még nem voltam, de nagyon szeretnék kimenni. Német nyelvterületre. A német érettségim már megvan, a többi meg idén lesz. Amitől félek az a matek. Matekból sajnos nem vagyok túl jó. Szerencsére a továbbtanulásba nem számít bele, de le kellene érettségiznem belőle.
Miközben írtam, eszembe jutott amit javasoltál. Jobb lenne privátban e-mailezni. Viszont én nem tudok írni neked. Csak a kérdező írhat a válaszolóhoz. Ha még mindig úgy gondolod, hogy szeretnél velem beszélgetni, akkor írj kérlek! Én nagyon szeretném, várom leveledet! :D
UI: A többi kérdésedre pedig válaszolok levélben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!