Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Néha furdal a kíváncsiság,...

Néha furdal a kíváncsiság, hogy kik lehetnek azok az emberek, akik választ adnak a kérdéseidre?

Figyelt kérdés
Gondolok egyaránt külső-belső dolgokra. Érdekelne-e, hogy például én ki vagyok, aki felteszi ezt az ostoba kérdést!? :-) Hogyan nézhetek ki, hol élek, mivel foglalkozom?
2010. febr. 17. 14:35
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Szia kedves válaszadó! Remélem figyeled még a kérdésemet!? Nos, sajnos közölnöm kell,hogy semmilyen szempontból nem sikerült eltalálnod a leírásomat. :) Viszont akkor megpróbálom én is! Szerintem lány lehetsz, a pasik nem hiszem,hogy szeretik az efféle ,,játékokat,,. Kb. 25-30 körüli, talán már gyereked is van. Egy helyes pasival lakhatsz együtt,kb 1-2 éve. Nem hiszem,hogy pesti vagy,bár azt sem,hogy túl kisvárosban laksz. Külsőleg nem igazán tudlak vizuálni. Talán sem kövér,sem vékony,olyan pont jó lehetsz, talán szőke, középmagas, szép arccal? :)
2010. febr. 17. 22:37
 12/23 anonim ***** válasza:

Hmm... Szóval nem találtam el. Viszont te sem mindent. :)

Lány vagyok, 19 lassan 20 éves. Gyerekem nincs. :) Külsőleg tényleg sem nem kövér sem nem vékony. Azt hiszem az én alakomra mondják, hogy teltkarcsú. Barna a hajam és a szemem is.

Hát röviden ennyit rólam.

Most te jössz! :)

2010. febr. 18. 21:38
 13/23 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem írni, hogy van egy helyes pasim, viszont nem élünk együtt. És igazad van, nem vagyok pesti, viszont nagy városban lakom, viszonylag. (Megyeszékhely)
2010. febr. 18. 21:42
 14/23 A kérdező kommentje:
Nos, akkor sokat nem csalódtam a megérzéseimben. :-) Ha már külsőségeknél tartunk pár dolgot én is elmondhatok magamról. 21 éves vagyok, lány. Középmagas, szintén átlagos testalkatú, kék szemű, festett vörös hajú (az a lángvörös, nem a narancsos színű:)) Próbálom megfejteni, hogy mivel foglalkozhatsz, bár a korodból eredően feltételezem,hogy még tanulsz. Ha igen,akkor pedig valamilyen középiskolában? Ha megyeszékhelyen laksz elég bő a munkalehetőség, így a tanulható szakok száma. Talán médiát,újságírást,vagy kereskedelmet tanulhatsz? Próbálom még megfejteni a nevedet is. :)Valami hagyományosabb névben gondolkodom, Judit, vagy Kata, esetleg Emese? Bár,nagy valószínűség,hogy tévedek. :)
2010. febr. 18. 23:35
 15/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Eltaláltad, még tanulok. Jelenleg középiskolában. Idén érettségizek. Nyelv szakra szeretnék menni. Az újságírás nem az én területem. :)

A nevemet illetően... Nos, lehet, hogy ez már túl intim egy ilyen anonim helyen. :) De nem Kata és nem is Emese.

Átlagos nevem van és úgy gondolom, hogy a te neved is rendes magyar név, nem úgy mint a Jenifer vagy a Roxána. Mondjuk tippelni nem tudok, sosem voltam jó ebben. :D

Viszont az az érzésem te már dolgozol. Talán valami irodában vagy valami cégnél.

2010. febr. 20. 12:21
 16/23 A kérdező kommentje:
Szia! Érdekes, én is épp idén fogok érettségizni. Én esti tagozaton járok gimibe, és jól sejted, már dolgozom is. Igazad is van, egy cégnél dolgozom, és mégis milyen beosztást képzelsz el? :) Érdeklődésben szerintem szeretsz fényképezni, kirándulni, bár nem hiszem, hogy az a tipikus diszkóba járós lennél, bár gondolom,szereted a zenét. Tényle milyen zenét is hallgathatsz? :) Lássuk csak. Próbálkozom... Ha jól sejtem nem magyar zene kedvelő vagy, inkább a pörgősebb, aktuális rádió slágereket kedvelheted,és biztosan szeretsz táncolni is,ha nem is tömeg előtt,de otthon,vagy a barátoddal biztosan. Egyébként tetszik ez a kitalálósdi? Iwiw-en vagy myvipen fenn vagy, kíváncsi vagyok egyszer kiderül-e,hogy kik is vagyunk valójában!? :) Jól gondoltad azt is,hogy nem extrém nevem van, ennyit talán elárulhatok, Erikának hívnak. :)
2010. febr. 21. 20:37
 17/23 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik ez a barkóba játék. Izgi, viszont figyelni kell, nehogy sokat megadjon az ember magáról, mert nem csak mi olvassuk az oldalt. :D

Szóval eltaláltam, cégnél dolgozol. Nem tudom, hogy meg tudnám e tippelni helyesen, hogy milyen beosztásban, mert nem nagyon ismerem a lehetőségeket. Ez cégfüggő is. Annyit tudok, hogy van a főnök, vannak részlegvezetők, titkárnők és egyéb beosztottak. Szerintem te valami részlegvezető lehetsz vagy titkárnő. :D

Tényleg nem vagyok diszkóba járós. Engem is elkapott ez a láz egyszer, viszont akkor is csak havonta 1-2x max 3x mentem el. Ebből mostanra kinőttem, hogy úgy mondjam. :D

Nem vagyok oda a "tuc-tuc" zenékért. Egy-két diszkó zenét meghallgatok, de csak aminek dallama is van. Inkább azokat szeretem, amit énekelni lehet, vagy aminek olyan a refrénje, hogy kiráz a hideg, ha hallgatom. Imádom az ilyen nagy volumenű dolgokat, mint például egy filmben vagy klipben,a mikor elérkezünk egy olyan részhez, amit már rég vártunk, vagy történik valami nagy dolog. Vagy megpróbálom másképpen szemléltetni. Ha pl. valami olyan dolog történik, aminek nagyon örülök, vagy hallok valamit aminek nagyon örülök, akkor mikor el akarom mesélni hirtelen a barátnőmnek, könnybe lábad a szemem. Sokszor nem értik miért. :) Nem tudom érted-e mit akarok, kihozni az egészből. A lényeg csak az, hogy az olyan zenéket szeretem, ami valamilyen érzelmet vált ki belőle, amit ha hallgatok érzem, hogy feltölt energiával.

Ezen kívül a Retro zenéket is szívesen hallgatom.

Táncolni tényleg szeretek, viszont nem abban a "rázom a seggem mindenki előtt" stílusban.:) Diszkóba is csak azért szerettem, szeretek (néha) járni, mert ott táncolhatok. Viszont pont a rossz zene miatt ott sem nagyon tehetem meg. Sokféle táncot kipróbáltam már. Legjobban azt szeretem, ha csoportban táncolhatok, az nagyon feldob! Viszont jelenleg nem táncolok sehol. :(

Iwiw-en és Myvip-en is fent vagyok. :) Egyszer csak fény derül a kilétünkre. :D

Úgy érzem már elég sokat elárultam magamról. Most jöhetnek a kérdések. Arról még nem beszéltünk, hogy te merre is laksz? Mik a későbbi terveid? Tovább fogsz tanulni? Neked mi a hobbid, mit csinálsz szabad idődben?

2010. febr. 21. 22:40
 18/23 A kérdező kommentje:
Érdekes, sokban hasonlítunk a leírásod alapján. :) Talán ez is lehet az oka, hogy mindkettőnknek tetszik ez a játék. :) Hát,titkárnő nem vagyok,sajnos,pedig lehet,hogy jobb lenne a jelenlegi munkámnál. Egy cukrászdában dolgozom,pultosként. Bár amit csak el tudsz képzelni egy cukrászda hatókörében,az mind a feladataim közt szerepel. Én egy viszonylag kicsi városban lakom, Bács-Kiskun megyében,azért írom,hogy viszonylag kicsi,mert egy közlekedési csomópont. Legalábbis annak szokták emlegetni,mert sok főút halad át rajta. Hát,tervek? Most készülök a középfokú nyelvvizsgámra,ami két hét múlva lesz,és remélem,hogy sikerülni fog.Felvételiztem 2 szakra is fősulikra,levelezős tagozatra. Egyenlőre ezek a közeljövőbeni terveim. Te tanulsz tovább valahol? Tanulsz valamilyen nyelvet? Ha ki kéne emelni 3-3 jó-rossz tulajdonságodat,mi lenne az? :) Még egy hülye kérdés,bár én már sokszor feltettem magamnak. Miért vagy együtt a barátoddal,és miért épp vele?
2010. febr. 22. 11:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Én is tovább fogok tanulni, ha minden igaz. :) Debrecenbe szeretnék menni, germanisztikára. Ebből ki lehet találni, hogy németet tanulok és ezt szeretném még jobban megtanulni, anyanyelvi szinten. Majd később, ha minden jól megy, külföldön szeretnék élni. De ezek nagyon távlati tervek. :D

3 jó és 3 rossz? :) Érdekes kérdés. Az önismeretemet is próbára teszi. Kezdjük a jó tulajdonságokkal. :) Úgy gondolom őszinte, tisztességes és odaadó vagyok. A rossz viszont az, hogy alkalmanként naiv is és befolyásolható. Ezen kívül kritikus. :)

Hát többnyire ezek a tulajdonságok jellemeznek. Te mit tudnál elmondani magadról? Ugyan így 3-3

Az utolsó kérdés tényleg furcsa, de elgondolkodtató az biztos. Miért vagyunk együtt? Szeretem. Fontos nekem. Miért vele? Mert meghódított. :) Küzdött értem... :D

2010. febr. 22. 14:05
 20/23 anonim ***** válasza:
Ennyi volt? Már nem játszunk? :) Na jól van... Azért örültem a szerencsének :)
2010. febr. 24. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!