Hogy telik egy pilota napja? Valamint csak engem erdekel ennyire a repules, es ez a munka?
Figyelt kérdés
Mennyi a fizetesuk mondjuk ha interkontinentalis jaraton(7-10ora) repulnek kapitany szerepeben? Csak engem izgat igy lassan 16 evesen, hogy milyen a pilotak elete? Hatalmas szerelem a repules,es az en korosztalyomban se altalanos se kozepsikolaban senkit sem erdekel(t) ez a tema. NAgyon celtudatos vagyok, esamint csak tudom, elfogom kezdeni a kepzeseket. Egy szamomra befolyasos ember azt mondta, hogy nem feltetlenul jo, hogy ennyire csolatasom van, es nem tudom elkepzelni mas munkaban magam. Mit gondoltok?2015. márc. 22. 14:30
11/14 anonim válasza:
Kedves 9.
Tudtommal a 3. osztály az irányítóknak kell, és az szigorúbb, mint a 2.
Akinek 1. vagy 3. osztályú orvosija van az ugyanúgy érvényes 2. osztályban is... vagy te mást tudsz? :)
12/14 anonim válasza:
Nos engem is a repülésre szenteltem az életemet. Jelenleg motor light és vitorlázó pilóta vagyok. De mivel még éretségim sincs (még 3 év) nem járok még pilótaképzőbe csak szimulátoron vezetek utasszálítót. De ha érdekel hogyan telike gy pilóta pár napja, javaslom ezt a videót [link]
13/14 anonim válasza:
Meg azt is gondolom hogy mindenki gombának fog nézni mert jól elcsesztem az első két mondatot. :D Bocsánat, csak elkezdtem írni valamit aztán más lett belőle így ilyen felemás mondat lett :'D De van mentségem egész bap vitorláztunk ( nem vízen hanem levegőben :D) úgyhogy hulla fáradt vagyok mert egész nap repültem. Ja és az előző válaszadó voltam :D
14/14 A kérdező kommentje:
3 ev az erettsegidig. Tehat 15-nek kell lenned, ha nincsen semmi csavar a szituban. De gondolom van, mi az?
2015. aug. 4. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!