Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy telik egy pilota napja?...

Hogy telik egy pilota napja? Valamint csak engem erdekel ennyire a repules, es ez a munka?

Figyelt kérdés
Mennyi a fizetesuk mondjuk ha interkontinentalis jaraton(7-10ora) repulnek kapitany szerepeben? Csak engem izgat igy lassan 16 evesen, hogy milyen a pilotak elete? Hatalmas szerelem a repules,es az en korosztalyomban se altalanos se kozepsikolaban senkit sem erdekel(t) ez a tema. NAgyon celtudatos vagyok, esamint csak tudom, elfogom kezdeni a kepzeseket. Egy szamomra befolyasos ember azt mondta, hogy nem feltetlenul jo, hogy ennyire csolatasom van, es nem tudom elkepzelni mas munkaban magam. Mit gondoltok?

2015. márc. 22. 14:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha van néhány milliócskád erre, akkor majd belevághatsz a képzésbe. Aztán majd megtérül, ha sikerül elhelyezkedned egy neves cégnél.
2015. márc. 22. 15:30
 2/14 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok és én még nálad is jobban szeretem a repülést. A kérdésedre a válaszom a Ryanairnél átlagosan 3,6millió Ft-ot keresnek és 5nap munka 4nap szabadnap
2015. márc. 22. 18:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Ezzel vitatkoznek, a hatralevo eletemet a repulesnek szentelem. TUdom mivel jar, ha a legikozlekedesben helyezkedek el.
2015. márc. 23. 05:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Melyik állítással vitatkoznál?
2015. márc. 23. 09:10
 5/14 anonim válasza:
na hát én is erre szentelem az életem
2015. márc. 23. 16:16
 6/14 anonim válasza:
Tölts le egy szimulátort.Ha megy van hozzá érzéked érzed a repülőgépet hogy mikor hol mit fog csinálni meg türelmed hogy végig ülj egy LHBP-EIDW útvonalat akkor mond azt hogy te pilóta akarsz lenni.
2015. márc. 23. 16:25
 7/14 anonim válasza:
Először lesz egy orvosi vizsgálat amin 1.osztályúnak kell lenned ha nem 1. hanem 2.vagy3.osztályú már nem lehetsz pilóta a legtöbben itt szoktak elbukni. Ha megfelelsz az orvosin akkor már minden jön magától és a kb 30milla kicsengetése ha a CAEbe szeretnél menni ha nem CAE hanem magyarországon valamelyik pilóta suli akkor kb25milla mire teljesen végzel. Nyíregyházán van hajózó főiskola de oda nem csak 3.9 feletti átlag kell hanem marha nagy szerencse hogy benne legyél abba az 5 főbe akik elindulnak de a nyíregyházi végzettségeddel kitörölheted mert semmit sem adnak max egy CPL de utána még kell egy ATPL+Type rating pl.:737esre
2015. márc. 23. 18:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, milyen az a 3. osztályú orvosi?
2015. máj. 13. 16:21
 9/14 anonim válasza:
hogy nem feletél meg jó eséllyel vagy mehetsz még egy körre a 2,osztályért
2015. máj. 13. 22:13
 10/14 anonim válasza:
Nekem 1. típusú alkalmasságim van (CPL). Miért rossz a NYF? Frozen ATPL-t ad. Onnan már nincs messze. A type rating is megvan hamar, a légitársaságok meg az ATPL-es gyakorlatot adják. Ha jól tudom a 3. típus az ATC-seknek van, meg talán a légiutas-kísérőknek.
2015. máj. 14. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!