Az emberek mikor rázzák ki a szőnyeget?
Figyelt kérdés
Nem látok senkit sem utcán szőnyeget rázni, vagy moziban, esetleg bevásárlóköpontban. Akkor hol? Mondjátok el légyszi. Kifejlesztettem csomó módszert, ha esetleg én lennék a szőnyegrázó a moziban, hogy miként legyen láthatatlan ez a folyamat. De nem sikerült. Mindenki hülyének nézett. Én általában a munkahelyemen rázom a szőnyeget. A többiek hol? Írjátok meg, ti hol szoktátok.(mozi, színház, stb.)2015. márc. 21. 14:32
1/1 anonim válasza:
Én általában nem a szőnyeget hanem a parkettát meg a követ rázom ki. Legtöbbször ráállok egy ember fejére és onnan rázom ki, mert akkor senki sem vesz észre. De ha nem találok elég nagyfejű embert akkor akkor rázom ki amikor mindenki pislog mert akkor senki sem látja.
Sok sikert a titkos szőnyegrázáshoz.
(komolyan nem értem miére nem rázod ki inkább az egész parkettát, sokkal könnyebb úgy és még porszívózni sem kell. Ha kiöntöttem valamit akkor is csak felszedem a parkettát és beleöntöm Sajóba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!