Hogy flörtöljek vele?
Figyelt kérdés
Tetszik egyik osztálytársam. De ő inkább ebbe a menő csoportba tartozik míg én nem... rajtam mindig gúnyolódik. de csak rajtam. ez talán jelent valamit? mit csináljak? el akarom csábítani. nem tudok eddig jobbat mint hogy visszaszólok neki. ötletek?2010. febr. 16. 18:32
1/5 anonim válasza:
héló!
tisztázunk valamit,ha gúnyolódik nem csábítani kell hanem bokán rúgni!
2/5 anonim válasza:
ez az,ne akarj tőle semmit én simán visszaszólnék neki h mit képzel magáról...
3/5 Krisipoke válasza:
Hát, ha téged csúfol állandóan, akkor vagy tetszel neki, vagy ténlyeg irritálod. Mások is szoktak téged csúfolni? Ha nem, akkor valószínűleg tetszel neki. :)
4/5 A kérdező kommentje:
hát akkor szoktak ha ő is
2010. febr. 16. 19:27
5/5 anonim válasza:
ha beszól akkor menj oda hozzá szexisen és keverj le neki egy hatalmasat. és akkor nézz a szemébe. mondd neki h eleged van belölle. és akkor még egy kicsit nézd a szemét majd hirtelen fordulj meg és riszáld el magad.:D
tuti özlet mindig bejön:D
nekem legalábbis...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!