Egyik kedvenc énekesem vikidál gyula állítólag besúgó volt. Pontosan miket jelentett ő? kinek? Kiről? és miért volt erre egyáltalán szükség?
Figyelt kérdés
bocs az egyszerre több kérdésért.bármelyikre szívesen fogadok válaszokat.köszönöm.2010. febr. 16. 16:55
2/9 anonim válasza:
Az volt, igen. De más is az volt... sokan voltak és még nem is mindenkiről derült ki.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az első válaszolónak a linket.megtudtam belőle néhány dolgot.
2010. febr. 17. 18:43
5/9 anonim válasza:
harmadik : ez nem úgy működött, hogy mindenki, aki részt vett benne, önszántából tette. őket is zsarolták, hogy csinálják.
6/9 anonim válasza:
a másik dolog meg, hogy abba is gondolj bele, milyen lehetett annak, akinek jelentenie kellett, folyamatosan ezzl élni, titkolózni még a családja előtt is, elszámolni a lelkiismeretével.stb. kemény dolog volt ám ez az ő számukra is és muszáj volt csinálniuk..
7/9 anonim válasza:
Hát igen igaz.Dalos néven adott le információt de azt az újságban is megírták.Többek közt Nagy Feróról is tudósított de azért csinálta mert zsarolták mások is ezt csinálták volna.De ő szembe nézett zenész társaival évekkel később de szembe nézett.Nagy hang erős jellem ez Vikidál Gyula maga az Őserő
8/9 WJohn válasza:
Tizenévesen ott csápoltam a Dinamit koncerteken. Simára hallgattam a Pandoras Box lemezt. Tanultam, de “ruhám foltos ingem majdnem térdig ert”. Még ennyi év után is becsapva érzem magam. Egy áruló spicli ami a szememben soha nem évül el. A saját barátait....... élete végéig szégyelje magát, ez a minimum.
Lehet a “barát” Bencsik Sándorral sem véletlenül történt ami történt.....
Nem kérek az ilyen “ŐSERŐBŐL” Hányok tőle. FÚJ GYULABÁ
9/9 anonim válasza:
Számít valamit? Ami megtörtént az megtörtént. A zenéje attól még jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!