Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha vaterán megveszik az árut,...

Ha vaterán megveszik az árut, pl. nadágot, miben tudom elküldeni, feladni postán?

Figyelt kérdés
Mibe tegyem? Dobozba vagy hogyan csináljam? Csomagot még nem adtam fel soha? Ha dobozba, akkor azt honnan tudok szerezni?
2010. febr. 16. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Pl cipős doboz.
2010. febr. 16. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Akármilyen doboz jó, mivel azt még be tudod csomagolni kimondottan ilyen célra gyártott vastagabb csomagolópapírba. Vastagabb, kicsit kartonszerű, ronda barna színe van. Filléres dolog. De ha nem akarsz vele szórakozni, akkor vegyél bélelt borítékot. De úgy költségesebbre jössz ki.

Egyébként dobozt a sarki kisboltból is tudsz kérni. Ha szólsz, akkor nem szedik szét és rakják ki a kukásoknak, hanem odaadják neked.

2010. febr. 16. 11:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Bármilyen csomagolás jó!

Én küldtem már dobozban (cipős dobozban), felcímezett ajándékzacskóban (ráragasztottam a címezést), buborékos bélelt borítékban, de volt olyan is, hogy beraktam a nadrágot egy zacskóba (ezt érdemes, nehogy átázzon a külső borítás), és újságpapírba csomagoltam, majd egy fehér lapra ráírtam a címezést.

2010. febr. 16. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!