Szerintetek miért viselkedik így velem?
Figyelt kérdés
A szülem külön élnek.Én anyunál lakok,de aput is sűrűn látogatom.Apukámnak nem igazán tetszik hogy anyunál vagyok.Amikor egy hetet édesapámnál vagyok,és mondom neki hogy mostmár szeretnék anyuhoz vissza,menni pár napra.Nem tetszik neki.Azt hiszi a háta mögött,kibeszéljük pedig ez,nem igaz.Múltkor is el jöttem anyuhoz és hívogatott telefonon hogy ha akarok,menjek el ott mindig van helyem. De morgó hangnembe mondta.2015. márc. 14. 10:18
1/1 anonim válasza:
Bosszúból édesanyád felé. Ez egy tipikus magyar mentalitás valakit az ismerősein keresztül szorongatni. Te vagy az, akin keresztül eléri édesanyádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!