Meg lehet "elozni" es ezzel megroviditeni a postai csomag kikuldest?
Figyelt kérdés
Olyan problemam volna hogy ma(11.en) del korul feladtak nekem (nem gyorsitottan) egy csomagot, viszont nekem 2.napon szokott megerkezni bar ez nem pontos adat hiszem csak 1-2x rendeltem, tehat 13.ara "igerkezik" a csomag. viszont mar holnap delutan (1nappal a feladas utan) szeretnem kezbe kapni a csomagom(egyebkent budapestrol kuldtek es en is budapesti vagyok). Az lenne a kerdesem hogy lehet azzal gyorsitani a folyamaton ha en holnap 12.en bemegyek a postamra es elkerem a csomagot? Ezzel is kikerulve azt hogy a csomag mar elvileg ott pihenne a postan DE a postas csak 13.an reggel indulna utnak es hozna ki. Remelem erthetoen irtam, kerlek valaszoljatok! Nagyonfontos!!2015. márc. 11. 22:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!