Mondjam el az osztályba, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és mostanra jutottam el arra a szintre, hogy felvállalnám magam, ha kérdik. Szóval nm szeretnék hazudni tovább...és azért gondoltam, hogy kiírom a kérdést, hogy esetleg hasonló helyzetbe lévő fiúk, mi a tapasztalatotok, megéri, bántátok meg, hogy esetleg nagyobb "tömeg" tudta meg? Úgy érzem, hogy jót tenne ha bizonyos emberekkel elbeszélgethetnék erről a témáról, mert egyesek hatalmas téchitekben élnek sajnos...(Egy alapvetően rendes osztályról van szó, egy jó suliban)2015. márc. 9. 17:00
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nagyon sokat jelent nekem!! Minden jót!
2015. márc. 12. 08:03
12/14 anonim válasza:
Ha rákérdeznek, mond meg, de ne kérkedj vele. Biztos lesz, aki piszkálni fog, de a többség megértő lesz, sőt egyesek még irigyelni is fognak, hogy vállaltad, amit Ők nem mertek.
13/14 anonim válasza:
Ez környezettől, osztálytársaidtól függ. 1-2 nagyobb városban esetleg meg lehet próbálni.
Kisebb településen, konzervatívabb környezetben nem tartom szerencsésnek.
biztos, hogy nem maradna meg ez osztályon belül. 2 nap és az egész iskola erről beszél, még két nap és az egész város.
Gondolj a környezetedben élőkre (szülők, testvérek).
Rengeteg a sötét bunkó, őket sem hagynák békén.
Normális országban egyébként ez nem jelentene gondot, de itt -félázsiában- szerintem igen.
14/14 anonim válasza:
COME OUT! Nem fogok hazudni...én 12 évesen (egy éve) tudtam magamról és elmondtam nekik...Meglepően jól fogadták (bizonyára látszott is valamelyest). Ha azt hiszed hogy senki nem fog bántani emiatt akkor tévedsz, viszont fontos hogy ezt jól tűrd! 13/f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!