Pilóta akarok lenni egy érettségivel. Az lenne a kérédsem hogy milyen utat kell kijárnom hogy eljussak a 737es ig?
Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 13:49
1/10 anonim válasza:
Hosszú és rendkívül költséges utat.
2/10 A kérdező kommentje:
pénz az nem gond. csak hány év?
2015. márc. 9. 14:08
3/10 anonim válasza:
Ha nem érdekel a hasznos válasz, minek kérdezősködsz? Nézd végig azt amit linkeltem. Nem én akarok repülni.
4/10 A kérdező kommentje:
végig néztem képzeld el 10x is
2015. márc. 10. 13:53
5/10 anonim válasza:
Ha végignézted, s nem jutottál eredményre, akkor neked valami egyszerűbb hivatást kellene választanod.
6/10 A kérdező kommentje:
mindent értek belőle csak az nincs leírva hogy hány év mire mindent képzést végig csináltam okoska
2015. márc. 11. 14:54
7/10 anonim válasza:
Na látod, itt elakadsz. Azt is vedd hozzá, hogy nehezebb legyen a dolog, hogy egy bizonyos szint felett már felsőfokú képesítés nélkül nem fogod érteni az elméleti anyagot. Szóval még egy egyetemet is csapj hozzá.
8/10 A kérdező kommentje:
Képzeld tegnap azt olvastam hogy semmilyen egyetem/főiskola nem kell semmihez persze ha van akkor előny ugyhogy tőled már semmi választ nem várok mivel hülyeségeket írsz. Valaki értelmes ember válaszát várom.
2015. márc. 12. 14:14
9/10 anonim válasza:
Na igen, csak valószínűleg diploma nélkül felvételizni se hívnak be. Van rá olyan 12-14 millió forintod?
A cookynak 8 évébe telt: [link]
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor a turkish airlines felvételi követelményei közt miért van az hogy minimum high school diploma ami azt jelenti magyarul hogy minimum közép iskolai vegzttseg
2015. márc. 29. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!