Szerintetek normális ha valaki pszicho filmeket néz?
Engem kifejezetten zavar ha a párom ilyen véres/perverz filmeket néz. Tudom hogy az ilyen filmeket főként pasiknak csinálják, de csajok benneteket nem zavar hogy ez érdekli a párotokat? Kihathat ez a magánéletre vagy nekem kéne engedni ebből?
Es mondok peldat is: Holtodiglan. Tudom hogy nagy sikere van, de baratnom konyvtarban dolgozik es o is mondta nezi mindig ki az aki kivisz ilyen szennyet. De ez csak egy pelda...nem az zavar hogy en is latom, hanem hogy ot erdekli az ilyen.
Egyebkent pont ez az...hogy miert kell ilyen sz*rokat nezni, nem ertem mire jo ez. En jobban szeretem a pozitiv dolgokat es nem ezt az elfajult vilagot ahol mar minden a kabitoszerrol es a sexrol szol...
Egyebkent beszelgettem mar vele errol, de tudom hogy az erdeklodesi koret ugy sem tudom megvaltoztatni. (Irigylem akinek nem nez ilyeneket a pasija)
Hát ezt nagyon benézted kérdező. :D
Miért kell féltékenynek lenni egy filmre... A Holtodiglan pedig egy zseniális film, felesleges nézni, hogy "ki visz ki ilyen szennyet". :D
Szerintem cseréld le a pasid, ha megvan még egyáltalán, úgy legalább nyugta lesz a tévképzeteidtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!