Szerintetek melyik az a munka, amely jól fizet, de nem unalmas?
Figyelt kérdés
Vagyonőrként dolgozok már jópár éve, de most váltani szeretnék. Kellene valami ötlet ahhoz, hogy mit is csináljak ezentúl, ami fizikailag nem ilyen megterhelő, viszont nem is túl érdektelen munka.2015. márc. 3. 11:50
2/21 anonim válasza:
A vagyon őrség az fizikailag megterhelő?? Nem vagy te tisztába a dolgokkal.
3/21 A kérdező kommentje:
Első válaszra : Betegekkel nem szeretnék foglalkozni.
Második válaszra : Azért mert neked nincs halvány lila gőzöd sem a szakmáról, nem kell mást így leszólni. Egyrészt mert saját magad járatod le, másrészt saját tudatlanságodról teszel tanubizonyságot!
2015. márc. 3. 12:28
5/21 anonim válasza:
Miért másoktól várod, hogy oldják meg az életed?
Ez is egy olyan kérdés, hogy csak te ismered magad, te tudod a választ.
Hiába mondom , hogy menjél el bonctanonnak, gondolom.
Felnőtt vagy már, nem kellene ilyen iskolás kérdéseket kiírnod. Minek tanulja, típus.
6/21 A kérdező kommentje:
Ez fordítva is igaz! Ha nem tetszik a kérdés, mi a fenéért puffogsz rá? Görgess tovább és kész! Egyébként nem azt vártam, hogy megoldják az életem, csak ötleteket vártam. De látom ide csak a kötekedők járnak, akik borzasztó nagyra vannak magukkal. De ha nem értik mi célja az oldalnak, nem segíthetek rajtuk. Pszichológust javasolnék nekik a saját maguknak be nem ismert problémájukra!
2015. márc. 4. 03:05
7/21 anonim válasza:
Neked pedig önismeret kellene, és probléma kezelési órákat is kellene venned.
8/21 anonim válasza:
Pedig az esetek 90%-ában olyan biztonsági őröket látok (üzletekben, folyosókon, bankokban, biztosítóknál, hivatali bejáratok előtt), akik mást se csinálnak csak állnak, és beléptetnek (pl. bíróságon), maximum segítenek sorszámot húzni, semmi más dolguk nincs. Ez fizikailag nem megterhelő, éppen szellemileg épülsz le, a semmittevés tudatában.
9/21 A kérdező kommentje:
Valóban az esetek 90%-a ilyen. Azonban így is van még 10%, amelyik nem ezt csinálja. Általában a képzetlenebb, másra nem igazán alkalmas őrök az "ajtónállók"! De ha szerinted ez az ácsorgás nem megterhelő, akkor próbáld ki csak 1 hétig. Állj a szobád ajtajában reggel 6-tól este 6-ig, de úgy, hogy sem zene nem szól, se tv-t nem nézel, kétszer kávézol egy nap egy füst alatt az étkezéssel, amire természetesen összesen 20perced van, és csináld ezt egy hétig. Utána mond, hogy nem megterhelő. Én nem ilyen munkát végzek, de minden tiszteletem azon kollégáknak, akik valamilyen okból nem képezték magukat, de mivel élniük kell valamiből, bevállalják ezt a fajta őrzési tevékenységet!
2015. márc. 6. 11:29
10/21 anonim válasza:
Minden munkának megvan a hátránya. Ha nem bírod akkor hagy ott ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!