Minek menjek továbbtanulni?
Figyelt kérdés
7.es fiú vagyok,és matekba nagyon rossz vagyok.A matekot meghúzva kettes vagyok. valaki érti,valaki nem.De a többi tantárgyból úgy 3,4-es vagyok.Szakközépiskolára gondoltam ott valamilyen szakra.Ebben az egészben csak a matek gátol meg,pedig enélkül "egyetemre is mehetnék." Szeretek barkácsolni,szerelni, biciklit,motort akármit megszerelek. Az autók és az informatika a mindenem. Szeretnék jól fizető állásban elhelyezkedni,és szerelni vagy valami ilyesmi,külföld is szóba jöhet, csak a matek nem az a gyengém.Rendészeti Főiskolára is mennék ha lenne rá lehetőségem majd egyszer.Aztmondják hogy ha valahogy bekerülök akkor már ott nem olyan nehéz,ez igaz? A válaszokat előre is köszönöm!2015. márc. 1. 23:41
1/5 anonim válasza:
"Szeretek barkácsolni,szerelni, biciklit,motort akármit megszerelek" = érdemes lenne ilyen irányban tanulni! Fontos, hogy az ember szeresse, amit csinál. Autószerelő?
2/5 anonim válasza:
Az informatika a kettes matekkal gyakorlatilag esélytelen.
Ha nem csak szerelni, barkácsolni szeretsz, hanem ilyen jellegű problémákat megoldani, érteni is hogy mit csinálsz, akkor az autószereléshez is szükséged lesz matekra.
A hetedikes matek még nem olyan bonyolult, hogy elveszítsd a fonalat, ne add fel, keress másik könyvet, gyakorolj, menni fog az. A matek egyszerű, csak át kell látni.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom.:) A világért nem adom fel! Úgyértettem hogy kevés matekkal,mert nincs olyan munka amihez ne kellene matek.De azért az alapokat tudom csak sokszor nagyon sok gondom van vele. :(
2015. márc. 2. 00:20
4/5 anonim válasza:
Szia! En most 9.-es vagyok. Szerintem menj az ifnormatika es a szerelés miatt is a Neumann János Informatikai Szakközépiskolaba. En nem oda járok de az igazgató apum legjobb barátja és nagyon kedves. Csak ajánlani tudom azt az iskolát, mert barminek elmehetsz onnan.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek! :)
2015. márc. 4. 03:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!