Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hova menjek továbbtanulni (8. )?

Hova menjek továbbtanulni (8. )?

Figyelt kérdés

Szeretem az elektronikát,de nem az ilyeneket hogy PL:Gépész,elektronikai technikus stb...

Hanem valami olyan foglalkozás ahol forsztani,beültetni(alkatrészeket)egyszóval "SZERELNI"

Előre is köszi!

#középiskola #elektronika #szerelés #forrasztás #továb #továbtanul #továbtanulni
2014. jan. 12. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:

eletrotechniai muszeresz szakkozepbe, ha tenyleg erdekel a tema.

szaktudas nelkul 'szerelni', forrasztani egy robot is tud (sot, sokkal jobban mint barki ember), ne ez legyen mar az almod, hogy futoszalagon forrasztasz valami kutyuket...

[link]

tenyleg ezt akarod?

2014. jan. 12. 21:44
 2/3 anonim válasza:

Szia:)

Szerintem menj kéttannyelvű gimibe, később nagy segítség, ha az ember beszél nyelveket. A továbbtanulásnál is előny.

Gimiben általában van fizika fakultás, emelt érettségizhetsz pl. fizikából. Utána BME, de lehet villanyszerelő okj-d is.

Sok sikert:))

2014. jan. 12. 22:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves "01-12 21:44",

Én inkább az Elektronikai Műszerészben gondolkodtam!Nem gyártósorokon akarok dolgozni, hanem inkább "MAGÁNYOS farkasként". Csak azt nem tudtam hogy "HOVÁ MENYEK TOVÁBB TANULNI?".

2014. jan. 22. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!