Hova menjek továbbtanulni (8. )?
Szeretem az elektronikát,de nem az ilyeneket hogy PL:Gépész,elektronikai technikus stb...
Hanem valami olyan foglalkozás ahol forsztani,beültetni(alkatrészeket)egyszóval "SZERELNI"
Előre is köszi!
eletrotechniai muszeresz szakkozepbe, ha tenyleg erdekel a tema.
szaktudas nelkul 'szerelni', forrasztani egy robot is tud (sot, sokkal jobban mint barki ember), ne ez legyen mar az almod, hogy futoszalagon forrasztasz valami kutyuket...
tenyleg ezt akarod?
Szia:)
Szerintem menj kéttannyelvű gimibe, később nagy segítség, ha az ember beszél nyelveket. A továbbtanulásnál is előny.
Gimiben általában van fizika fakultás, emelt érettségizhetsz pl. fizikából. Utána BME, de lehet villanyszerelő okj-d is.
Sok sikert:))
Kedves "01-12 21:44",
Én inkább az Elektronikai Műszerészben gondolkodtam!Nem gyártósorokon akarok dolgozni, hanem inkább "MAGÁNYOS farkasként". Csak azt nem tudtam hogy "HOVÁ MENYEK TOVÁBB TANULNI?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!