Titeket ijesztgettek a szüleitek a mókárral?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 15:19
1/14 anonim válasza:
igen. pl. vigyázz mert ott a mókár :D
4/14 anonim válasza:
mi? engem sose ijesztgettek nem pszichopaták
6/14 anonim válasza:
Engem Burkus Bálinttal ijesztgetett apukám.Ez csak az ő kitalációja volt,és soha nem is hittem benne:D
7/14 anonim válasza:
Egy szülő ijesztgeti a gyerekét?^o)
Elég szánalmas szüleitek vannak:))))
8/14 anonim válasza:
utlsó: tudod csak viccből. mért a te szüleid tök komolyan bánnak veled? szerintem egy kis gyereknek jó a viccelődés -.-
9/14 anonim válasza:
Hát szerintem se normális nagyon a szülő ha kitalált lényekkel ijesztegeti a gyarakét. Pl.: Ha nem pakolsz össze eljön érted a Nemtudommicsoda! És ettől megijed a kisgyerek és ha valamit nem csinál meg félni fog, hogy elfogja vinni valami kitalált lény. És ez kihathat az egész életére. De nem tartozik ezek a közé pl. az álommanó vagy a fogtündér...
10/14 anonim válasza:
16:58
"mért a te szüleid tök komolyan bánnak veled? szerintem egy kis gyereknek jó a viccelődés -.-"
jajj tanulj már meg írni,mert percek kellettek hogy megértsem mit akarsz:D
Az én anyukám nem bánik velem komolyan,de soha nem ijesztgetett kiskoromba semmivel..Anya barátnője viszont állandóan ijesztgette a lányát..A csaj lelkinyomorék volt,mert szószerint megugrott a saját árnyékától is.Mikor anya egyszer rákérdezett az ilyen "érdekes" dolgára a csaj aztmondta hogy azt hitte a mumus,és hogy ő fél..Ja,hogy szerinted ez normális?
Az ijesztegetés pedig rohadtul nem vicc:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!