Miattam halt meg a 95eves dedim?
Figyelt kérdés
Este bementem hozza , hogy meglatogassam. Folyamat felrebeszelt es mondta, hogy szomjas. Adtam neki vizet, es utana elkezdte nyujtogatni a nyelvet. De nem kohogott meg semmi. Mikor visszamentem ra 2 percre wlkezdett lilulni. Jottek a noverek lenyomtak szivokat a torkan de nem jott vissza semmi. Utana jott az orvos probalta ujraeleszteni , de nem fibrillatorral. De nem sikerult ? :( teljesen magam alatt vagyok. En vagyok az oka mindennek?2015. febr. 25. 19:00
1/6 anonim válasza:
95 éves volt, a leírtakból kórházban, örülj, hogy a szerettei között halt meg
2/6 anonim válasza:
Te vagy az oka mindennek, a családod meg fog utálni és ki fog tagadni.
Ilyen választ vártál??
3/6 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo koszonom
Masodik, igen erre van szuksegem igy bonuszkent. Nem kivanom h ilyen helyzetbe keveredj. Csak tudod nem tudom eldonteni , hogy egy legzesi elegtelenseg vagy a viz volt a kivalto ok.
2015. febr. 25. 21:50
4/6 anonim válasza:
Igen...
Ha látod hogy nyujtogatja a nyelvét segits neki te nyomorék...
Menj utána és kérdezd meg.
5/6 anonim válasza:
Nem,nem miatadd halt meg...
Hisz már beteg volt,beteg is,nem egy pohár víztől halt meg.
Részvétem,Isten nyugtassa.
A többieknek pedig: Hogy lenne az ő hibaja?? Gondolkozzatok!!! Normáoi sak vagytok???
6/6 anonim válasza:
Dehogyis vagy te az oka. 95éves volt, öreg, kórházban, ez már bekövetkezett volna bármikor, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!