Ha elszakadt egy csekk kozepen teljesen ketté, és megragasztom celluxal akkor a postan elfogadjak?
Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 18:10
1/9 anonim válasza:
Á kizárt! Erre nagyon allergiásak, ha egy számot elírsz és áthúzod vagy átjavítod, már azt sem fogadják el.
2/9 szántóvető válasza:
nem fogadják el,írnod kell másikat.
3/9 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan csekk amit en irok!! Rendes rezsi szamla....
2015. febr. 26. 10:31
4/9 szántóvető válasza:
rezsi számla?azok sárga csekken vannak.víz/gáz/villany stb.ilyet tudsz írni a postán,kérsz egy üres csekket és kész.
5/9 anonim válasza:
Nem fogadják el.Kérj másikat a szolgáltatótól,vagy utald át otthonról,ha teheted,vagy menj be a bankodba és onnan utaltasd át.Végső soron írhatsz rózsaszín csekket is de akkor annak a díját te fizeted.
6/9 anonim válasza:
"Elszakadt"?? :D Amúgy én se hiszem, hogy elfogadnák.
7/9 anonim válasza:
A postán gépen küldik át, amikor fizetsz, és már ez a gép sem veszi be, tehát amit az előzők tanácsoltak
8/9 anonim válasza:
Nem fogadják el.Rá is van írva a hátuljára hogy sérült bizonylatot nem fogadnak.Postán nem tudsz kérni üres sárga csekket csak a szolgálató tud helyette másikat küldeni.
9/9 anonim válasza:
Elmondanám, nem örülnek, de elfogják. Avon csekkel jártam így, úgy lett kiküldve, hogy majdnem az egész le volt tépve. Celluxal kicsit összeragasztotta, majd sikeresen megoldotta. Láttam rajta nem örült, de mondtam, így volt a dobozba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!