Létezik magyar nyelvű hívásszűrő alkalmazás androidra?
SONY Xperia E1 telóhoz (android) keresek olyan hívásszűrő alkalmazást, amelyik megfelel az alábbi követelményeknek:
- ingyenes,
- külön-külön beállítható, hogy az ismeretlen (=a telefonkönyvben nem lévő), illetve a privát (=szám nélküli) hívásokat tiltsa,
- konkrét szám (név) általi hívások tiltása,
- minden hívás tiltása,
- a tiltási funkció tetszőlegesen ki/be kapcsolható
- adott csoport (ismeretlen/privát/konkrét) sms-einek tiltása
- korrekt, megbízható működés,
- lehetőleg magyar nyelvű (nem kizárólagos feltétel)
A telefon nem root-olt. Több alkalmazást is megnéztem a play-en, de azokból az értékelések alapján valamelyik általam felsorolt funkció hiányzott.
Ja, egy fontos paraméter lemaradt:
- a tiltott fél a számom hívásakor rögtön foglaltsági hangot, vagy hangpostafiók hangot (sípolás) halljon. Ugyanis a legtöbb ilyen hívásszűrő esetén a tiltott fél először azt hallja, hogy kicsörög, csak aztán hallja a foglaltsági hangot, ez pedig azt a téves hatást kelti, mintha a hívást észleltem volna, csak manuális kinyomtam.
Hát ez szomorú.
Azért az plusz poén, hogy a legótvarabb "butatelefon" is tudta ezeket az opciókat 10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!