Ismertek olyan alkalmazást (lehetőleg ingyeneset) amivel kezelni tudom a házi feladataimat esetleg bele tudom írni az órarendemet és a házikat is?
Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 18:03
1/2 anonim válasza:
a sima jegyzetfüzet a legjobb. nem áll fenn a veszélye, hogy házi írás közben elkezdesz játszani vele.
2/2 A kérdező kommentje:
igen, ez igaz, többször próbálkoztam vele, csak az volt a baj, egyrészt hogy mindig elfelejtettem elvinni az órákra és ott felírni, másrészt pedig sokszor van hogy zeneórák, táncórák vagy éppen ahol vagyok csak megnézem az órarendemet, hogy mennyi házi van holnapra és mennyire kell sietnem haza. Ezért lenne jó ez az alkalmazás, ha lenne hogy bármikor meg tudjam nézni a házikat. De valószínűleg oda is elfelejteném felírni a házikat, de egy próbát megér...
2015. febr. 20. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!