13 évesen hogy szedjek össze pénzt?
Sok ilyen kérdést láttam már de mindegyikre csak olyan válaszok jöttek hogy ne foglalkozzunk ennyi idősen a pénzel satöbbi... Csak hogy én már 3 éve szeretnék zongorázni csak azt ugye nem lehet zongora nélkül...nagy nehezen rá vettem anyuékat hogy engedjenek el a zeneiskolába zongorát tanulni, de nem fognak és nem is kérem őket ha nem akarnak venni nekem zongorát. Tisztába vagyok vele hogy drága de most mondhatja bárki hogy hisztis vagyok és hogy nem kaphat meg az ember mindent, de most nem egy hiperszuper okostelefonrol van szo vagy valami laptopról ami végülis csak a befordulást segitti elő ugye anya szerint
:) Hanem most tényleg olyan jo lenne végre tudni valami olyat ami egyéniséggé tesz. Kérlek csak akkor irjatok ha nem gonoszkodtok az olyan válaszokat amik meg arrol szonak hogy felejtsem el azokat meg hallani sem akarom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!