Valaki tud bármiféle információt adni a magyar média intézetről?
Figyelt kérdés
Egy hölgy odajött hozzám az utcán, hogy egyedi és természetes arcom van, elmennék e esetleg egy meghallgatásra vidéke. A magyar média intézettől jött és behívtak egy meghallgatásra. Ha pl valahova felvennének bármilyen hosstess munkára, akkor kéne bármiféle díjat, vagy oktatást fizetnem?2015. febr. 19. 20:55
1/7 anonim válasza:
Ismeretlenül is kijelenthetem, nem létezik ilyen cég. Intézet szó nem szerepelhet magánvállalkozás nevében. Rákerestem a kedvedért, s valóban két facebook profilon kívül semmi nem található ilyen néven. Cégadatbázisban sem szerepel. Gyanúra adhat okot az is, hogy az oldalukhoz nem lehet hozzászólni, s a névjegyben semmiféle adat sem látható.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Megkerestem én is és a pontos neve: Magyar film és média intézet. Attól tartok én is, hogy esetlegesen valami kamu.:S
2015. febr. 19. 21:54
3/7 anonim válasza:
A honlapjuk alapján komoly cég.
Ámde nézd csak:
Cégkeresés cég elnevezése alapján
(A cég nevének kezdete: Magyar film és média intézet.)
2015. február 19. napján 22 óra 13 perckor Magyar film és média intézet kezdetű cégnév a cégnyilvántartásban nem szerepel.
Készült: 2015/02/19 22:13:38. A szolgáltatott adatok a kibocsátás időpontjában megegyeznek a cégnyilvántartó rendszer adataival.
Microsec Céginformációs szolgáltató
4/7 A kérdező kommentje:
Naneee. Lehetséges, hogy átverés??:(
2015. febr. 19. 22:58
5/7 anonim válasza:
Nem állítom, nem állítottam, de hát ezekre leltem.
Az Igazságügyi Minisztérium linkelt oldalán sokat próbálkoztam a név felbontásával is, de nem találtam mégsem.
6/7 A kérdező kommentje:
Enis rakerestem, es a weboldal szerint a diamont art mukodteti, aki bennevan a cegjegyzekben.:)
2015. febr. 20. 11:42
7/7 A kérdező kommentje:
Gondolom h ezert nem lehet ralelni magyar film es mediaintezet neven
2015. febr. 20. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!