Mit csinálsz, ha beszélgetsz egy barátoddal msn-en és ő egyszercsak nem ír többet?
Van egy barátom akivel szeretek beszélgetni és néha rá írok (direkt nem túl gyakran,hogy legyen zaklatás) és egy ideig nagyon jól elcsevegünk és ő egyszer csak kihal.
Nem ír többet. Pedig egész adddig úgy tűnik,hogy szivesen beszélget velem. Én általában ráhagyom és én sem írok már többet,de így véget ér a beszélgetés. Pedig elérhető. Mit tennétek a helyembe?
hmm.. hát én a helyedben nem írnék rá túl soxor :D
engem ez idegesítene egy idő után.
persze az a kérdés,hogy nem tud mit írni,vagy nem akar tovább beszélgetni veled :)
sztem inkább az első :D egy idő után mindig eljön a "kínos csend" :D
najó,nem kínos az.
szval ez attól függ szerintem
Szerintem sem kell ilyen vér komolyan venni ezt az MSN-es kommunikációt - ezernyi dolog lehet ami miatt talán nem is tud válaszolni...
Nyilván élőbeszédben kínosabb a helyzet, a már említett kínos csönd, de ne feledjük, hogy az MSN elsődleges célja az információcsere, és nem jelentheti egy kapcsolat alapját.
Akkor szerintem ő olyan lehet,hogy úgy használja az msn-t mintha, pl. myvipre írna komit. Megkérdez/megjegyez valamit és nem akar utána órákig beszélgetni.
Nem hinném,hogy az lehet az oka,hogy nem kedvel,mert múltkor mondta,hogy amikor anime con miatt feljön Pestre legalább majd tudunk találkozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!