Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csinálsz, ha beszélgetsz...

Mit csinálsz, ha beszélgetsz egy barátoddal msn-en és ő egyszercsak nem ír többet?

Figyelt kérdés

Van egy barátom akivel szeretek beszélgetni és néha rá írok (direkt nem túl gyakran,hogy legyen zaklatás) és egy ideig nagyon jól elcsevegünk és ő egyszer csak kihal.

Nem ír többet. Pedig egész adddig úgy tűnik,hogy szivesen beszélget velem. Én általában ráhagyom és én sem írok már többet,de így véget ér a beszélgetés. Pedig elérhető. Mit tennétek a helyembe?

2010. febr. 12. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:

hmm.. hát én a helyedben nem írnék rá túl soxor :D

engem ez idegesítene egy idő után.

persze az a kérdés,hogy nem tud mit írni,vagy nem akar tovább beszélgetni veled :)

sztem inkább az első :D egy idő után mindig eljön a "kínos csend" :D

najó,nem kínos az.

szval ez attól függ szerintem

2010. febr. 12. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Öcsém is ilyen. Csomószor van, hogy beszélgetünk, aztán hopp, nem ír vissza többet. Ilyenkor az szokott lenni, hogy felhívják telefonon, aztán elhúz otthonról és azt se mondja fapapucs. Nem is szokott kijelentkezni. Megszoktam már tőle.
2010. febr. 12. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell ilyen vér komolyan venni ezt az MSN-es kommunikációt - ezernyi dolog lehet ami miatt talán nem is tud válaszolni...

Nyilván élőbeszédben kínosabb a helyzet, a már említett kínos csönd, de ne feledjük, hogy az MSN elsődleges célja az információcsere, és nem jelentheti egy kapcsolat alapját.

2010. febr. 12. 14:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor szerintem ő olyan lehet,hogy úgy használja az msn-t mintha, pl. myvipre írna komit. Megkérdez/megjegyez valamit és nem akar utána órákig beszélgetni.

Nem hinném,hogy az lehet az oka,hogy nem kedvel,mert múltkor mondta,hogy amikor anime con miatt feljön Pestre legalább majd tudunk találkozni :D

2010. febr. 12. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:

MEGKÉRDEZNÉM TŐLE.

basszus..

2010. febr. 12. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!