Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem adom ki az msn címem, és...

Nem adom ki az msn címem, és egyszercsak egy idegen ír nekem az msn címemre, akkor honnan szerezhette meg?

Figyelt kérdés
Főleg hogy nem adtam meg egy oldalon sem, és nincs közös ismerősünk, akik tudják, azok akiket fel is vettem, de ők totál megbízhatóak, és nem ismerik az illetőt aki írt nekem. Hogy lehet lenyomozni egy msn címet, ha sehová nem írtam ki, hotmailes cím, és mégcsak kép meg eredeti név sincs hozzá, hogy google kidobja
2010. júl. 28. 02:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az a helyzet, hogy nekem is volt már ilyen, nem is egyszer. Felmentem msn-re, és azt vettem észre hogy egy vadidegen felvett. Persze, amikor kérdeztem tőle, hogy honnan tudja, nem válaszolt semmit:S Amúgy nekem sincs kiírva se myvip-re, se iwiw-re az msn címem. A legegyszerűbb dolog, amit ilyenkor tehetsz (én ezt szoktam csinálni) letiltod és a tiltással együtt le is törlöd a nem kívánt személyt a partnerlistádról!

:)

2010. júl. 28. 09:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Vagy az email címed az msned, és onnan jött rá.

2. Vagy nagyon egyértelműen jön a nevedből, és onnan. (pl. kovacs.jozsef@hotmail.com)

Más ötletem nincs. :)

2010. júl. 28. 09:42
 3/8 A kérdező kommentje:
nem egyértelmű, és nem is az e mailem az msn em, és sehová se írtam ki sose
2010. júl. 28. 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer még régen kipróbáltam hogy mi van ha mindenféle kitalált MSN címeket írok be partnerfelvételnél, és mindegyik próbálkozásom sikerült (vagyis volt olyan cím). Lehet hogy valaki ráhibázott.
2010. júl. 29. 09:28
 5/8 A kérdező kommentje:
lehet és szórakozni akart
2010. júl. 29. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

úristen mindjárt megölöm magam...

egy egy szervergép üzemelteti kamu msnek, csak azért vannak hogy idegesitséek a többieket+némeik vírusos...

2010. júl. 30. 18:27
 7/8 A kérdező kommentje:

nem, engem tényleg egy privát ember keresett, nem vírusos, az msn címemre levelet küldött

és aztán felvett, de tiltottam, sőt megváltoztattam címemet

ezzel nem is regisztrálok sehová

2010. júl. 30. 18:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ööö msn live-nál néha látszik h ki kivel msnezik de nem mindenki,egyszer láttam vhol még régebben

de téged miért zavar ez ennyire? Nem veszed fel és kész.

2010. júl. 30. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!