Nem adom ki az msn címem, és egyszercsak egy idegen ír nekem az msn címemre, akkor honnan szerezhette meg?
Szia!
Az a helyzet, hogy nekem is volt már ilyen, nem is egyszer. Felmentem msn-re, és azt vettem észre hogy egy vadidegen felvett. Persze, amikor kérdeztem tőle, hogy honnan tudja, nem válaszolt semmit:S Amúgy nekem sincs kiírva se myvip-re, se iwiw-re az msn címem. A legegyszerűbb dolog, amit ilyenkor tehetsz (én ezt szoktam csinálni) letiltod és a tiltással együtt le is törlöd a nem kívánt személyt a partnerlistádról!
:)
1. Vagy az email címed az msned, és onnan jött rá.
2. Vagy nagyon egyértelműen jön a nevedből, és onnan. (pl. kovacs.jozsef@hotmail.com)
Más ötletem nincs. :)
úristen mindjárt megölöm magam...
egy egy szervergép üzemelteti kamu msnek, csak azért vannak hogy idegesitséek a többieket+némeik vírusos...
nem, engem tényleg egy privát ember keresett, nem vírusos, az msn címemre levelet küldött
és aztán felvett, de tiltottam, sőt megváltoztattam címemet
ezzel nem is regisztrálok sehová
Ööö msn live-nál néha látszik h ki kivel msnezik de nem mindenki,egyszer láttam vhol még régebben
de téged miért zavar ez ennyire? Nem veszed fel és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!