Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tetoválást szeretnék a vádlimr...

Tetoválást szeretnék a vádlimra!? 15/F

Figyelt kérdés

Már egy ideje gondolkoztam egy tetováláson a vádlimra és az elmult 2 napban ezzel foglalkozok. Ezek tetszettek eddig:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

2015. febr. 11. 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Várj 1 évet, ha még mindig akarod, várj még 2 évet és ha utána is akarod, csináltasd meg. Fiatal vagy még, elhamarkodott döntés lenne most felvarratni. Egy tetoválást nem csak azért csináltat meg valaki, mert tetszik neki egy adott motívum. Nem rajztábla a tested, szerintem úgy helyes, ha van jelentése számodra az adott mintának. :)
2015. febr. 11. 16:10
 2/2 anonim válasza:

Látom főként a farkas tetszik, nekem is tetszenek. :)

A farkasnak több jelentése is van, magányosság, útkeresés, önállóság de még a csapatmunka, összetartás is szóba jöhet ha farkasról van szó. Aztán ha neked valaki mást jelentene azzal meg nincs semmi gond, neked kell érezned.

Éveket hülyeség várnod mert túl gondolod az egészet és már te magad sem fogod tudni, hogy most mit csinálj.

Viszont 2 napnyi idő még csak fellángolás, szerintem pár hetet, esetleg 2-3 hónapot gondolkozz. Ha annyi idő után is kattog rajta az agyad, hogy hú de jó lenne egy ilyen tetoválás rajtad akkor vedd rá a szülőket. Én is nagyon fiatal voltam amikor csináltattam az elsőt és azóta sem bántam meg.

2015. febr. 12. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!