Team kérdése:
Nem rég csináltattam a vádlimra egy tetoválást, már kezd a szőr is vissza nőni. Ha visszanő akkor nem fog hülyén kinézni a tetoválás?
Figyelt kérdés
Mivel elég sűrű a szőr a lábamon ezért kérdezem.2013. aug. 28. 09:46
1/2 anonim válasza:
Hát döntsd el te. :D Bár ha lány vagy, akkor nem kérdés. :D
Haveromnak a karja van kivarrva, ott borotválja, a másik kezét meg nem. Hát jobban néz ki, mint a szőrös tetkó, de valahogy elég vicces így is, ha kiszúrja az ember. De az még rosszabb lenne, ha a másik karját is szőrtelenítené. :D
Viszont ha tényleg erős a szőröd, furán fog kinézni, ha csak a tetkónál szőrtelen, de ha a lábad többi része is, az meg eléggé... khmm... érted. :D Szerintem növeszd meg a szőrt, aztán nézd meg mennyire gáz.
Esetleg még az jut eszembe, h ott vágd rövidebbre a szőrt, hátha akkor nem olyan fura, de mégse dzsungel. :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát én is ezen gondolkozom, hogy lehet ollóval kicsit rövidebbre vágom, hogy ne üssön el annyira a lában többi részétől:D
2013. aug. 28. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!