Legalizálnátok-e a könnyű drogokat? PL:fü. Hasis HA lehet értelmes válaszokat kénék! Persze POZITIV NEGATIV 1BEN
Figyelt kérdés
természetesen..arra is gondoljatok hogy onnantól kezdve 3 éven belül az ország gazdasági helyzete 2x olyan jó lenne mint vezető országaink az euban--Pl: rengetek adó és rengetek turistát vonzana...érdemes rajta elindulni szerintem...becsléseim szerint 3 év alatt 0-ra vágná a tartozásait az ország minden felé !!!2010. febr. 10. 21:50
21/25 A kérdező kommentje:
ja én élek vele-Dolgozom mellette suliba járok teljes értékű életet élek....mert szerintem ez egyén függő..e nélkül is van elég depressziós,szevÓs meg hadd ne soroljam..a túlhajszolt élet tesz tönkre SOKAKAT XD
2011. jan. 21. 22:08
22/25 anonim válasza:
Én is élek vele, viszont minden nap sportolok, nem iszom, nem dohányzom, nem kávézom. És szintén teljes értékű életet élek, és teljesen jól érzem magam! :)
23/25 anonim válasza:
Marihuana csak egy növény.. Miért kell betiltani? Akkor már a rózsát is tiltsuk be, mert minek? Inkább az alkohol legyen illegális, mint a marihuana, sokkal több embert visz a nyomorba. Alkoholtól szarul vagyok, másnapos lehetsz, agreszív viselkedés. Marihuana: Nem leszel agreszív, tehát nyugodt maradsz, nem halsz meg, nem leszel rosszul, nem lesz másnap bajod. Akkor hol itt a probléma? Csak az a baj, ha legalizálva lenne, sok ember sok pénzt bukna :)
24/25 anonim válasza:
17.kommentelő!!!
Elmondom neked hogy az egyik ismerősöm 1hete halt meg, mert leállt a tüdeje!
Amúgy szerintem is legalizálni kellene..xarok én az országra, meg a költségvetéskre is... én szivni akarok, élni az életemet, és megölni Orbánt xD
25/25 anonim válasza:
semmi a baj a dzsointal, :) de nem minden ember egyforma.tudni kell mikor mennyit? és nem mindennap.akkor nem káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!