Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Legalizálnátok-e a könnyű...

Legalizálnátok-e a könnyű drogokat? PL:fü. Hasis HA lehet értelmes válaszokat kénék! Persze POZITIV NEGATIV 1BEN

Figyelt kérdés
természetesen..arra is gondoljatok hogy onnantól kezdve 3 éven belül az ország gazdasági helyzete 2x olyan jó lenne mint vezető országaink az euban--Pl: rengetek adó és rengetek turistát vonzana...érdemes rajta elindulni szerintem...becsléseim szerint 3 év alatt 0-ra vágná a tartozásait az ország minden felé !!!
2010. febr. 10. 21:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Még a prostitúció kérdését sem sikerült megoldani,türelmizóna stb,stb.Minek nekünk akkor a könnyűdrogokon gondolkodni.

De pl eltudnék képzelni egy ellenőrzött negyedet ahol a legális prostik,melegbárok,sexshopok mellett akár a könnyűdrogok is engedélyezve lennének.

Igény van rájuk,ezeket ki lehet elégíteni,akkor miért ne tehetnék ezt egy helyen LEGÁLISAN.

Különben a szerencsejáték,alkohol,dohányzás ugyan úgy káros,SŐT!!,és abból bizony nem szégyell hasznot húzni az álam.Miért is ne lehetne ezeket is legalizálni?

2010. febr. 11. 09:44
 12/25 anonim ***** válasza:
Az ötlet nem rossz! van is rá működő példa Hollandia ha jól tudom 1960-óta legális a könnyű drogok használata. De sajnos az állam adósság nem csökkenne mert a plusz bevételt szépen elsikkasztanák vezetőink és ugyan olyan sz@rban lenne az ország csak a fűtől elbutulva sokan fel se fognák.
2010. febr. 11. 11:59
 13/25 anonim ***** válasza:

Jah hallod szerintem ne akarjuk még jobban tömni a politikusok zsebét, már így is eléggé feszül a zsebük.

1. Én teljes mértékben elítélem a drogokat akár könnyű akár nehéz! Miért nem lehet megelégedni az alkohollal a cigivel a csokival stb. Csak azért mert legális. Én ha lehetne még jobban megszigorítanám a törvényeket drog téren.

2.Persze az első időkben még fellendülne az ország, mindenki csak szívna, de 6-10 év múlva egyre nagyobb szükség lesz az elmeosztályokra, és mint tudjuk elmebetegeket az egész országon csak 1 klinika kezel, ami már most csordultig teli van és egy csomó kezelésre szoruló elmebeteg flangál az utcákon mert kb. 1 éve bezárták az utolsó előtti kórházat is.

A politikusok arra fognák, hogy az új felszerelésekre az új klinikás megépítésére kell, amikor azbeszt és fekete munka híján alig kerülne pár száz millába, ők több milliárdot raknának zsebre.

2010. febr. 11. 16:50
 14/25 anonim ***** válasza:
Ezen már én is és még szerintem rengetegen gondolkoztak, hogy akár még jó ötlet is lehetne a gazdaság szempontjából. Viszont nézd meg azt, hogy sokkal több ember dohányzik mint füvezik és mégsem tesz csodát a cigaretta sem.. Ugyanolyan rossz helyzetben vagyunk és szerintem ezen a fű sem tudna segíteni. Abban viszont nem értek egyet, hogy azért ne legyen legális a fű, mert akkor sokkal többen használnák. Ha valaki akarja most is beszerezheti akárhonnan, szóval aki most se él vele az ezután se fog. Úgyhogy ez nem kifogás véleményem szerint. A volán mögé ülés se épp a legjobb ellenérv, mert nem egy füvest ismerek, aki ha be van szívva, akkor sokkal lassabban, nyugodtabban vezet és jobban odafigyel. Persze mint mindenben ebben is vannak kivételek és ugyanúgy volt már emiatt is baleset. Ahogy volt olyan is, hogy tök józan ember okozott, szóval ez egy örök vita / kérdés marad.
2010. febr. 13. 06:40
 15/25 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés:) De én határozott vagyok:semmiképp.Dolgoztam középsulis kollégiumban láttam mennyire jó hogy lehet kapni. Ezekből a "gyerekekből" már soha nem lesz épeszű társadalomnak hasznos tag. Mi lenne ha még legálisan is használnák.Szerintem ezekre a szerekre inkább a lelkileg sérült és felejteni vágyok fanyalodnak vagy azok akik már nem lelnek örömöt egy sima buliban. Alájuk adjuk még jobban a lovat? Szerintem nem kéne.És rengetegbe kerülnének az újabb elvonók és kezelések is amik az emberi természet miatt mindenképpen szükségesek lennének.
2010. márc. 18. 22:25
 16/25 anonim ***** válasza:
legalizálni kellene a füvet.mert a pia sokkal keményeb drog ha ugynézük.és ha könyen beszerezhetövé válna lehet sokan letenék! mert amit tiltott aszt jobban csinálják!
2011. jan. 12. 07:55
 17/25 anonim ***** válasza:
én sokszor probáltam a marihuanát van idő mikor ujjat mutat szinte nap mint nap csináltam.mikor beleuntam lettem,sokkal roszab az ital.gyenge jelleműek akik nem jó az életük ha kell ha nem elszivják ezek az emberek gyengék az élethez....
2011. jan. 15. 12:19
 18/25 anonim ***** válasza:
a fü.az hisz mindenki tudja növény eredetű.nem szintetikus drog azok pancsok 1 halálos bejegyzés nincsen a füröl! szerintem legalizálás egységbe hozná a fogyasztott és aki akkor probálná ki valakinek bejönne valaki 1 cigi után letenné,alkohol sokkal roszab ha a drog skálát nézzük 2 hét max leteszed a füvet.és ha állandóan elérhető volna lehet a mostani szivosok közömböse válna mert ahova megy megkapja bármelyik napon...úgy is az állam tömné ebből is a zsebüket.
2011. jan. 15. 12:32
 19/25 anonim válasza:
Régen szesztilalom volt, ma ezt tiltják. A világ előbb utóbb megfordul szerintem. Véleményem szerint kevés olyan drog van (még a kemény drogok között is) ami brutálisabb lenne mint a cigi szesz kombo.
2011. jan. 19. 09:03
 20/25 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ennyien is de megírtátok a véleményeiteket,ha van hasonló hozászolásotok akár negatív akár pozitív továbbra is várom :D
2011. jan. 21. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!