Miért van anya kiakadva egy ilyen apróság miatt?
Vagy vicceld el.
Mesztelen, dehogy nem voltam. Kisbaba koromban. Bizony voltam.
Nem értem mi a problémád. Hogy anyukád korán szült, és tudja mit jelent ez?
Nagykorú vagy már. Találj egy férjet, és kész.
Ugyan abba a suliba jártok?
19 évesen végzős vagy? Ezt a pár hónapot igazán kibírhatnád.
Nem gond az, ha anyukád estire jár. Inkább értékelni kellene, hogy akar valamit, és segíteni neki.
Ismerek olyan nyugdíjas hölgyet, hogy esti levelezőre beíratkozott, a lányával együtt, és együtt érettségiztek le. CSak az a ciki amit annak is gondolsz.
Szerintem meg nagyszerű anyukád van. Lehet, hogy nem érted, hogy mit miért tesz, de szeret téged az biztos.
Nem bízik benned, mert tudja többet érdemelsz annál, mint hogy elvárás véget elveszítsd a szüzességed.
Nem bízik menne, mert tudja befolyásolható vagy.
De bízik benned, mert család az érték, és ő a legjobbat, családod akar, és unokákat!
Bízik benned, az osztálytársaidba nem, és ebbe a fiúba aki így kihasznál. ( Mert az teszi)
Nemkell túlragozni a dolgod, szerintem nagyon is érted, anyukád szered, csak szexuális téren mások az elvárásai mint amit most teszel. (anyukáddal értek egyet)
Lehet hogy ő korán szült, de megtapasztalta legalább, hogy milyen erkölcsös életet élni, és késöbiekben mivel jár ez. ( Lehet, hogy ezt még nem éred. ) Ezt többet meg se emlísd még előtte se, hogy ő mit csinált fiatal korában. Sok hülyeeséget. Ettől akar megóvni.
Ameddig így veselkedsz, ne is várd hogy megváltozzon , mert nem neki kell.
Szerintem nagyon is jó érted mit akarok mondani.
"mert a ti ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán szerte jár, keresvén, kit elnyeljen. "
Ellen kell állnod. Nagy a bűn a világba, legyél okosabb.
Azt mondják normális? -nem az
Azt mondják ciki? - Le akarnak süllyeszteni a szintjükre
Hallgasd végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!