Lassan 1 éve együtt leszünk a barátommal, és ő már nagyon akarja a szexet, de én nagyon félek hogy esetleg nem lesz jó vagy valami. ő is még szűz, ahogy én is, és mind a ketten 16 évesek vagyunk. Szerintetek mit csináljak? 16/L
Első kommentálónak: könyörgöm nem huszonévesekről van szó. Igaz bár manapság eléggé korán neki kezdenek, de akkor is. Ám kedves kérdező, ha úgy érzed, hogy fel vagy készülve, akkor engedd, hogy minden magától történjen. Mindenképp védekezzetek!!! Majd később rájössz, hogy sokkal jobb érzés óvszer nélkül, de sosem tudhatod milyen nyomot hagy benned. S gondolj bele anyukád arcára, ha megtudná, hogy terhes vagy. És ne görcsölj rá, hogy esetleg elrontsátok, vagy valami. Ez olyan, hogy nem lehet elrontani, csak hadjátok, hogy minden magától történjen. És meglátod eszméletlen érzés lesz.
Amúgy véleményem szerint ez még picit korai. Nekem több, mint egy évet várt a barátom, és annyira szeretett, hogy akkor is azt mondta, ha nem akarom nem muszáj, ő addig vár, ameddig én mondom. Mellesleg 18 múltam, mikor történt. :)
De hogy ha egyszer félek?
És az a baj, hogy még nem voltunk egymásnál, és ez is egy gond.
De nagyon akarjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!