Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk lányok szerintetek...

Fiúk lányok szerintetek városon vagy falun jobb élni?

Figyelt kérdés

2015. febr. 5. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt úgy kell írni,hogy : városBAN,faluBAN...és amúgy szerintem inkább városban....én faluban élek,és utálom,nem is csendesebb,mint a város,és nincs annyi bolt,mindig buszozni kell,és büdös is van az állatok miatt,meg sokat füstölnek....
2015. febr. 5. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Falun sokal job, lehet meni a kombájnal a diszkóba meg gumicsizmába iskolába, oszt azé se szólnak rám, ha bicskával eszem a vatacukrot.
2015. febr. 5. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Megjött a vicces srác. Máris szétröhögtük magunkat. Kombájn, gumicsizma, diszkó, bicska - öcsém, legalább annyira eredeti vagy, mint vicces.
2015. febr. 5. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

Az én falumból nagyon sokan járnak busszal Budapestre dolgozni, pedig 1 óra az út, az naponta 2 óra, és a havi bérlet 32.000 Ft.

Azért érdemes ezt figyelembe venni, mert ez mutatja, hogy eleve munkalehetőség sokkal több van Budapesten, meg egyáltalán minden fajta lehetőség. És aki még vidékről is Budapestre jár be dolgozni, az azt is jelenti, hogy még az utazási időkiesés és a költség ellenére is ott éri meg vagy egyáltalán ott lehet csak dolgozni.

A falu semmire nem jó. Egy visszamaradott létforma, amiben semmi előny nincs azon kívül, hogy közelebb van a természet, mivel itt alacsonyabbak a fizetések, kevesebb értéket állítanak elő az emberek több munkával, és sokkal több idejük megy el a fizikai túlélésre, mint városban, az alacsony fejlettségi szint miatt.

A világon nincs olyan fejlett ország, ahol faluban élnek az emberek. Csak a város tud magas fejlettségi szintet elérni.

Ha rajtam múlna, én nem engednem, hogy új házakat építsenek vidéken, vagy legalábbis anyagilag támogatnám, hogy városba költözzenek a vidékiek, mert az én szememben amikor valaki vidéken épít egy új házat, az a fejlődést megakadályozó, káros tevékenység, mert segíti fenntartani ezt a pazarló(felesleges utazási költség) vagy minimum az alacsony szinten önfenntartható életformát.

Azzal ha a falusiak városba költöznének, mindenki jól járna, hiszen eleve már most is nagyon sokan városban dolgoznak, így nem kéne messziről bejárni munkába, és azért ott dolgoznak mert jelentősen magasabbak a fizetések és ha megszűnnének a falvak, akkor a város adóforintjai egészében maradnának a városban, és nem kellene eltartani abból a vidéket. Ezzel mindenki jól járna. Ami miatt ez problémába ütközik, az az, hogy az ritkán szokott valakit érdekelni, hogy 3-4 generáció múlva mi lesz, inkább az szokott a fontos lenni, hogy ma legyen meg a költeni való pénz. Mert ha valaki faluból városba akar költözni, annak az elején elég nagy árat kell fizetnie, mivel a semmiből kellene felépítenie ott magának egy házat meg az életét, mert azzal, ha eladná a házát vidéken, akkor nem csinálnánk senkit, mert akkor helyette költözne oda valaki vidékre, és akkor ugyanott vagyunk, ahol elkezdtük.

2015. febr. 6. 09:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Megjöttek a hülyék is.
2015. febr. 6. 14:52
 6/8 anonim válasza:
Én egy kisvárosban lakok, a barátom falusi de én sokkal jobban szeretek ott lenni. Teljesen más az egész. Sokkal nyugodtabb és természetesebbek a dolgok ott, bár én alapból úgy vagyok az élettel, hogy szívesebben élnék kb a 60-70-es években. Lehet, hogy csak emiatt. Viszont egyet sajnálok...mégpedig azt, hogy a sok cigány tönkreteszi az egészet...
2015. febr. 21. 22:15
 7/8 anonim válasza:
Sokkal jobb falun lakni hidd el!
2015. nov. 16. 23:39
 8/8 anonim válasza:
Városban!
2015. dec. 30. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!