Ti mi szólnátok ahhoz, ha megismernétek egy 17 éves fiút és kiderülne róla, hogy nincs Facebookja?
Fészbuk nélkül lehetsz szerelmes, de fiúk hiányában soha.
Válaszd a szerelmet.
Miért mi van ha valakinek nincs Facebook-ja? Úgy gondolja nincs rá szüksége, nem szereti ha mindenki számára elérhetőek az adatai(például a NAV is előszeretettel használja, bár nem tudom ez mond-e neked bármit is), ne adj Isten idegesíti a sok idióta bejegyzés. Ezek mellett még legalább ezer ok van ami azt indokolhatja, hogy valakinek nincs Facebook-ja, nem kell hozzá élettelen, csúnya balf**znak lenni. Elég sok mindent elárul rólad ez a feltételezés.
Mondom mindezt úgy, hogy évek óta van Facebook-om, de kizárólag chatelésre használom, mivel a legtöbb ember ezt használja. A retardáltabbnál retardáltabb posztok azonban időről időre elgondolkoztatnak, hogy én is töröljem a francba.
Szerintem az maga a csoda es az egy ertelmes ember !!!Ebben mar csak az a kulonos, hogy a tarsasagi elet vonzza, nem pedig a vilaghalo!
(taps)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!